CALLE OBISPO PÉREZ CÁCERES, Nº 16

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus, jolla on omat 19. vuosisadan lopun ja kahdennenkymmenennen vuosisadan alun ominaisuutensa, sijaitsee Obispo P rez C ceres -kadulla, lähellä historiallista aluetta, jota kutsutaan Cruz del Valleksi, alueelle, jolla voit nähdä Arafon maaseudun rakennusten ja tontien alkumuoto kasvaa 1800-luvun lopulla, maataloudelle omistettuja tontteja ja kaupunkikehityksen myötä rakennettuja tontteja on koristeltu kaupunkiluonteisilla uusilla rakennuksilla.

Tällä Rivero-perheeseen liittyvällä kiinteistöllä on vahvat yhteydet tavaroiden vientiin Etelä-Amerikan maihin osoittaen toiselta puoleltaan joitain tavarataloja, joita käytetään tavaroiden poistumispaikkana.

Neljännenkymmenenluvulla asui Urban Martn, joka tuli kaupunkiin sisällissodan vankien pataljoonan vartijana ja käytti tätä työvoimaa Gimariin kulkevan tien korjaamiseen.Calle Obispo Pérez Cáceres, nº 16

Kiinteistö, joka rakennettiin L: n muodossa, yhdestä tehtaasta, vaikka talon alaosassa on puoliparkki, josta näkyvät kaksi ikkunaa.

Ajan myötä liitetyn varaston rakentamiseen kuuluu kaksivesiinen kattokerros ja toinen lisäsarja.

Talossa on kaksi pääjulkisivua, joista toinen on suunnattu etelään ja toinen itään, mikä on sisäänkäynti taloon eteläisen julkisivun kautta.

Pääosa on porrastettu, jotta se voidaan sopeutua maahan. Siinä on kolme aukkoa, kaksi ovea kiinteistön ylimmässä osassa ja ikkuna alaosassa.

Itäjulkisivussa on viisi aukkoa, jotka ovat kolme suurta ikkunaa ja kaksi ikkunaa, jotka antavat puolikasruskealle vaaleuden.

Puusepänteollisuus on yksinkertaisen laskutettavien ovien puuseppä, suorakaiteen muotoisilla kehyksillä, joissa korkeus on vallitseva, korostaen, että yhdellä ovista on kiinteä lasi jaettuna kolmella pystysuoralla baquetillalla.

Ikkunat ovat balconera-tyyppisiä, ja siinä on kaksi taittolehteä, joissa kaihdinlattia ja puiset palkit kaikissa muodoissaan.

Heillä on myös toinen koristeellinen takorautalauta, jossa on kierremuodot, ja sen päällä on puinen kaite.

Varaston sisäänkäyntiovi on samanlainen kuin talon ulko-ovet, sillä siinä on neljä runkoa, jotka on kytketty saranoilla.

Sarja on varustettu kynnyksellä, kivikaiteella, joka peittää litteän katon.Calle Obispo Pérez Cáceres, nº 16

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Calle Obispo P rez C ceres, n. 16

UTM koordinoi

X 361,041,75

Ja 3 135 574,43Calle Obispo Pérez Cáceres, nº 16

-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot '. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s