CALLE MANUEL HERRERA, Nº 1 Y 3

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee Manuel Herrera -kadulla, ja se osoittaa kahden korkeuden ja rakennusominaisuuden 2000-luvun alkupuolella. Tilauksensa kautta julkisivussa ja koristeellisissa lineaarisissa koristeissa, jotka merkitsevät kasvit ja peittävät. Tällä hetkellä hänen omaisuutensa on D. Antonio Sosa.Calle Manuel Herrera, nº 1 y 3

Asunto on rakennettu kahden korkeuden mediaanien väliin, myöhemmin lisättäessä, mikä antaa kolmannen suorakulmaisen korkeuden.
Rakentaminen on tehty valkoisilla tuffilohkoilla, jotka on jälkikäteen laasti peitetty.
Julkisivussa voidaan nähdä kolme ulkonemaa muotoiluun, joista toinen merkitsee pohjakerroksen lopun ja ylemmän kerroksen alkua, kourujen avulla, toinen toisen kerroksen lopussa, tipottimen n avulla ja kolmas kolmannella. alkuperäinen parapetti, koska sitä on parannettu, abardilla.
Pääosassa on kuusi täydellisesti kohdistettua ja järjestettyä aukkoa, jotka johtavat puhtaaseen julkisivuun.
Alemmat raot ovat kaksoislevyiset kääntyvät ovet, suorakaiteen muotoiset kehykset ja kattoikkuna yläosassa.
Yläkerroksen puuseppä muodostuu kahdesta heiluvasta lehdestä, joissa on lasitetut lehdet, joissa on giljotiinijärjestelmä. Näiden ovien avaamiseen on myös kaite, joka on parveke.
Sarja on päällystetty litteällä katolla, josta on tullut terassi, jota uusi kasvi voi lisätä, niin että lisävarustetta on parannettu antamaan sille oikean korkeuden.Calle Manuel Herrera, nº 1 y 3

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N Manuel Herrera Street n 3

UTM koordinoi

X 360,561,42

Ja 3 135 799,61Calle Manuel Herrera, nº 1 y 3

VV AA : Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s