CALLE MÚSICOS DE ARAFO, Nº7

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee nykyisen Plaza de San Juan Degollado -keskuksen ympäristössä, jonka alkuperäinen ratkaisu johtuu historiallisesti Arafon väestön siirtymistä sen jälkeen, kun Areenan tulivuori oli purkautunut vuonna 1705 tälle alueelle, jossa se sijaitsi. San Juan Bautista Degollado -yritykselle omistettu primitiivinen hermitage, joka rakennettiin vuosina 1672–1690 ja joka myöhemmin julistettiin seurakuntana 1700-luvun lopulla ja oli Candelarian siviilierottelun alku. Ryhmittelemällä tässä nykyisessä ympäristössä kunnan suurimpia siviilirakennuksia.

Tämä talo kuului Heliodoro Rodr guez Cuellolle (1883-1938), joka muutti Kuuballe, missä hänestä tuli yksi arvostetuimmista Arafossa syntyneistä lääkäreistä; Hän aloitti uransa kotikaupungissaan filharmonisen yhdistyksen yksinkertaisena lääkärinä, 'Nivaria '; sitten hän muutti Kuubaan, missä hän jatkoi musiikillista kehitystään palaamalla Arafoon omistautuakseen maataloudelle, mutta hän palasi Kuubaan vasta kaksi vuotta myöhemmin Mor n Municipal Bandin johtajana; jättäen tämän omaisuuden perillistensä käsiin.Calle Músicos de Arafo, nº7

Kiinteistö rakennettu L-muotoiselle lattialle, johon on myöhemmin lisätty uusia moduuleja. Talo näyttää kaksi kasvot näytölle. Kahden korkeuden ominaisuus, jossa on neljä täysin symmetristä aukkoa pää edessä ja kolme aukkoa sivupinnassaan satunnaisella tavalla.

Pää julkisivun aukot on jaettu kahteen kerrokseen, ovet ja kahteen ylemmässä kerroksessa, ikkunat. Sivujulkisivun aukot koostuvat ovesta ja ikkunasta alakerrassa ja toisesta ikkunasta yläkerrassa.

Puusepät ovat yksinkertaisen muotoiltuja ja niissä on vähän kehitetty suorakaiteen muotoisia kehyksiä, joissa pystyakseli ylittää vaakatason, ikkunat ovat giljotiinityyppisiä, kun taas ikkunat ovat kiinteitä.

Julkisivut, sekä pää- että sivupinnat, merkitsevät kahta korkeutta ja päättyvät muovattuun kivilaudoille.Calle Músicos de Arafo, nº7

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Calle M sicos de Arafo, n. 7

UTM koordinoi

X 360,973,45

Ja 3 135 622,60


-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s