CALLE MÚSICOS DE ARAFO, Nº18

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus, joka sijaitsee Calle Musicos de Arafossa, kattaa tietä historialliselle alueelle, joka tunnetaan nimellä Cruz del Valle, on kytketty tielle, joka yhdistää Villaan tulivuoren kanssa.

Tämä kiinteistö on selkeä esimerkki maaseudun rakennuksista, jotka on kunnostettu Arapon kasvun myötä yhdeksästoista vuosisadan lopulla, jolloin maataloudelle omistetut tontit ovat uusien kaupunkiluontoisten rakennusten kanssa.

Tämä talo on rakennettu 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun välillä. Herra Jos Guillermo Fari a Gil on nykyinen omistaja.Calle Músicos de Arafo, nº18

Vaakasuora yksikerroksinen kotelo ja myöhemmät lisäykset talon pihalle.

Talon pääosa on hiukan puolisuunnikkaan muotoinen, jotta se mukautuisi maan sijaintiin. Julkisivu päättyy apuna, joka piilottaa kahden veden katon arabialaisilla laattoilla.

Talon etuosassa on kolme täysin symmetristä aukkoa, jotka ylläpitävät julkisivun suuntausta. Keskellä on kaksoisleveä ovi ja sen sivuilla on kaksi kaksoislehtiikkunaa ja lasitettua giljotiinikehystä.

Puuseppä on yksinkertainen laskutus suorakulmaisilla kehyksillä, joiden pystyakseli on huomattavasti suurempi kuin vaakataso, ovien tapauksessa, ja ikkunoissa on vaakasuora paneeli ja giljotiini-ikkunat.Calle Músicos de Arafo, nº18

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Calle M sicos de Arafo, n. 18

UTM koordinoi

X 360 970,62

Ja 3 135 578,91


-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot ' . http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s