CALLE LA LIBERTAD Nº 41

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämän kaupunkiluonteisen rakennuksen on täytynyt rakentaa 1800-luvulla, ja sen julkisivu osoittaa kukoistavaan kaupunkiympäristöön, kuten historialliseen Isabel II -katuun, jota nykyisin kutsutaan La Libertadiksi, jonka asetteluviivat vastaavat vanhaa tietä Aboriginal transhumant että a huippukokoukseen ja G-laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille. Tämä rakennus sijaitsi pohjakerroksessa vanha 'Bar Perico 'Calle La Libertad nº 41

Kulmatalo La Libertad -kadun ja Valent n Fari -kadun välissä, missä se mukautuu La Libertad -kadun sijaintiin. Siinä on kaksi korkeutta ja siinä on suorakulmainen pohjapiirros, jossa terassia ovat käyttäneet seuraavat liitteet.
La Libertad -kadun julkisivulla on kolme aukkoa, kaksi ylemmässä kerroksessa ja yksi alakerrassa. Ne kaikki on korvattu, eikä niissä ole minkäänlaista puusepän tyyppiä, jota aiemmin olisi voinut olla.
Valent n Fari a Fari a Street -kadun julkisivu on suorakaiteen muotoinen, ja siinä on yhteensä yhdeksän täysin sotkuista aukkoa.
Voit ymmärtää, että tällä kadulla olevalla talolla on sisäänkäynti, joka myöhemmin korvattiin ikkunassa, koska liitteenä oli moduuli, joka suurensi talon kokoa ja muutti itse morfologiaa.
Kansi on litteä, joten pääset käsiksi omaan käyttöösi ja omaisuuden tavalliseen nauttimiseen.Calle La Libertad nº 41

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N Liberty Street 41 (entinen General Franco Street)

COORDINATE

X 360 683,41

Ja 3 135 711,03Calle La Libertad nº 41

VV AA: Patr immonium- rikkaan historiallisen keskustan kylän Arafo, työntekoa ja International Master in n kuntoutus rakennusperintö, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad nº 41 Calle La Libertad - Cat:Calles