CALLE LA LIBERTAD Nº 38 Y 40

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Talo voidaan analysoida, mutta sitä ei ymmärretä, jos sitä ei tutkita yhdessä oheisrakennuksen ja kadun merkityksen kanssa. Se on todennäköisesti päivätty 1900-luvun alussa. Tämä rakennus sijaitsee historiallisella Isabel II -kadulla, nykyisen nimeltään La Libertad, jonka alkuperä polulla vastaa muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka liittyy huippukokoukseen ja G Mar -laakson rannikolle.

Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo jne.), Jotka olivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka on omistettu kunnan tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.Calle La Libertad nº 38 y 40

Kiinteistössä on tällä hetkellä L-muotoinen kasvi (koko on analysoitava liitteenä olevan kotelon kanssa tärkeyden, kokoonpanon ja alkuperäisten piirteiden ymmärtämiseksi), jossa pää julkisivu on yhteydessä suoraan La Libertad -kadun kanssa. Se on kehitetty kahdessa kerroksessa, koska se on porrastettu etukappale, jonka tekevät kivi- ja mudanseinät, litteä katto ja puiset puusepäntyöt. Aukkojen järjestely on oikein, mutta tietyllä loogisella järjestyksellä.Calle La Libertad nº 38 y 40

KUNNALLISUUS: Arafo

ALUE: Calle La Libertad n 38 ja 40 (Old General Franco Street)

UTM KOORDINAAToi:

X: 360,678,63

Y: 3 135 726,69Calle La Libertad nº 38 y 40

-Fari Pestanoon, F .: Matka läpi Arafon arkkitehtonisen ja etnografisen arkkitehtonisen perinnön: kulttuurin kannalta kiinnostavat varat ja muut avaamista koskevat ehdotukset.

-Fari Pestanoon, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situacion