CALLE LA LIBERTAD Nº 37 Y 39

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämän kaupunkihahmorakennuksen on pitänyt rakentaa 1800-luvun puolivälissä, ja sen julkisivu osoittaa kukoistavaan kaupunkiympäristöön, kuten historialliseen Isabel II -katuun, jota nykyisin kutsutaan La Libertadiksi, jonka piirustusviivat vastaavat vanhaa Aboriginal transhumant tie, joka a huippukokoukseen ja G Mar laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.Calle La Libertad nº 37 y 39

Kotelo on valmistettu mediaanien välissä, suorakaiteen muotoinen, kahdella korkeudella ja mukautettu alueen sijaintiin, mikä aiheuttaa siitä trapetsimuotoisen julkisivun.
Kiinteistöllä on takana useita liitteitä alkuperäisen rakentamisen jälkeen.
Talon pää edessä on viisi aukkoa, kolme alaosassa ja kaksi yläosassa, sijoitettuna epäsymmetrisesti, mikä antaa koko näkökohdan häiriöstä.
Alaraot ovat kolme talon ovea, joilla on erilaiset ominaisuudet.
Yläkerroksen ikkunoilla on samanlaiset ominaisuudet kuin puisella kynnyslaitteella, jossa on heiluvia puulehtiä, joissa yksi runkoista on korvattu kaihtimella, joka on sisällytetty jokaiseen lehtiin. Ylivoimaisesti siellä on kiinteä lasi, joka on erotettu tikkuilla, ja ulkoreuna on muovattu puusta, joka on koristeltu käyrillä ja käyriä vasten.
Sarja on päällystetty litteällä katolla, joka on piilotettu tehdaslaatikon taakse sementtilaastilla, suora, joka kulkee talon koko etupuolella.Calle La Libertad nº 37 y 39

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, nro 37 ja 39 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360 689,97

Ja 3 135 710,28Calle La Libertad nº 37 y 39

VV AA : Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad nº 37 y 39 Calle La Libertad - Cat:Calles