CALLE LA LIBERTAD Nº 2

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee Libertad-kadulla, jonka polkugeenit vastaavat muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka yhdistää huippukokouksen ja Gimarin laakson rannikon.

Tämä katu, joka yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, asui historiallisten rakennusten kanssa, jotka on omistettu kunnan tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.

Tällä rakennuksella on 1800-luvun lopun rakennusten ominaisuudet.Calle La Libertad nº 2

Kaksikerroksinen kiinteistö, se on sen alin osa, mukautuen maahan ja yksittäinen kasvi kauimpana Juan Luis Coello Rodr guez -kadulta sijaitsevalta alueelta. Talo on kahden tien risteyksessä, mikä aiheuttaa kaksi yhtä tärkeätä julkisivua, joista toinen on suorakaiteen muotoinen ja toinen trapetsimuotoinen muoto, joka mukautuu viereisen maan sijaintiin. Kasvi on suorakaiteen muotoinen ja jättää pienen terassin viereen viereen.

Julkisivut on päällystetty koristeen koristeella, joka merkitsee toisen kerroksen alkua, ja koristeella, suurempi, joka merkitsee tämän toisen kerroksen loppua ja lisäyksen alkua, joka on yläreunalla. kivistä

Itäinen julkisivu koostuu neljästä täydellisesti järjestetystä aukosta, kahdesta kahteen, joissa on taitettavat kaksoislehtiovet, ja kahdesta ikkunaovesta, jotka ovat ulkopuolelta päin parveke. Eteläisessä julkisivussa ovi ja yläosan ikkunan ovi toistetaan, tässä kotelomoduulin osassa, kun taas talon kahdessa muussa moduulissa, joissa kaksikerroksisessa moduulissa on viisi turhaa, ja yksi kasvi vain yksi.

Näiden moduulien aukot ovat sotkuisempia, vaikka ne ylläpitävät loogista järjestystä erilaisille sisustusyksiköille.

Talon päämoduulin puusepäntuotteet pysyvät alkuperäisinä, ja ovissa on geometrinen koriste vuosineljänneksissä, kun taas ikkunoiden ovet muodostuvat kahdesta taittolehdestä ja puiteikkunoista.

Moduulissa 2 ylemmän kerroksen ikkunat ovat kaksi heiluvia lehtiä, joissa on giljotiini-ikkunat. Loput aukot on korvattu.Calle La Libertad nº 2

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street 2 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,907,39

Ja 3 135 695,52


-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot '. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN