CALLE LA LIBERTAD Nº 26

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä kaksikerroksinen kaupunkihahmoinen rakennus on pitänyt rakentaa 1800-luvun lopulla osoittaen julkisivun kukoistavaan kaupunkiympäristöön, kuten historialliseen Isabel II -katuun, jota nykyisin kutsutaan La Libertadiksi, jonka polkugeenit vastaavat antiikin alkuperäiskansojen siirtymätiellä, joka liittyy huippukokoukseen ja G Mar -laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.Calle La Libertad nº 26

Asunto on rakennettu mediaanien väliin, suorakaiteen muotoinen ja julkisivulla kaksi korkeutta. Talon jälkeen on rakennettu sarja liitteitä takapihalle.
Julkisivulla on puolisuunnikkaan muotoinen muoto, koska se mukautuu itse kadun sijaintiin. Se koostuu kahdeksasta aukosta, jotka pitävät sekä symmetriansa pysty- että vaaka-akselilla antaen julkisivulle harmonian tunteen.
Alaosan aukot eivät yllä tasoa alaosassa, jos ne pitävät sitä uumassa, jolloin ovien sarja on ohuempi kuin toiset. Ominaisuuksiensa suhteen ovet on muodostettu kahdesta heilurilehdistä, joissa on puurunko, ja joiden toisessa on korvattu suuret neljäsosaa tai giljotiini-ikkunat sisätilojen valoa varten. Myös pääovesta, edellisiä leveämpi, kattoikkuna poikkipalkissa tai.
Yläkerroksen aukot koostuvat neljästä ovi-ikkunasta, jotka pitävät linjan sekä ala-akselillaan, merkitty muovilla, että sen yläosassa. Ne koostuvat kolmesta neljäsosasta, toisesta puusta ja kahdesta lasista, jotka muodostavat giljotiinimaisen ikkunan. Nämä ovet osoittavat meille, että jossain vaiheessa oli oltava jonkin tyyppinen ulkokaite, koska muuten niitä ei voitu avata turvallisesti, vaikka ne olisivat nyt kadonneet.
Julkisivu on viimeistelty kaarevalla koristeellisella koristeella ja sitä vasten, ja tässä laasti, joka on valmistettu laastilla tehdyllä kynnyksellä, viimeistelty kuin karniisi. Parapetin jälkeen on tasainen katto, johon pääsee yhdellä seuraavista liitteistä.Calle La Libertad nº 26

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, nro 26 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,739,33

Ja 3 135 711Calle La Libertad nº 26

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad nº 26 Calle La Libertad - Cat:Calles