CALLE LA LIBERTAD, Nº 8

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Tämä rakennus sijaitsee historiallisella Isabel II -kadulla, nykyisen nimeltään La Libertad, jonka asettelulinjat vastaavat muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka yhdistää huippukokoukseen ja Gimarin laakson rannikolle.

Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.

Tämä talo, vaikka sitä on ajan myötä muutettu hieman, säilyttää pääominaisuutensa, mikä antaa meille kuvan siitä, että sen rakennus on noin 1800-luvulla, koska aukkoissa ei ole järjestystä, koska ne ovat yksi tuon ajan rakennuksen ominaispiirteet.Calle La Libertad, nº 8

Perinteinen asunto, jossa on L-muotoinen pohjapiirros, jossa kaksi kerrosta yhdessä moduulissa ja yksi kerros toisessa, mukautuen maan sijaintiin, mikä aiheuttaa puolisuunnikkaan muotoisen julkisivun. Talon takana on patio / hedelmätarhat, joihin liitteitä on lisätty ajan myötä alkuperäiseen kotiin.

Pääosa on muodostettu kahdesta moduulista, joista toinen koostuu yhdestä kasvista, joka on peitetty litteällä katolla, kun taas toisessa moduulissa on kaksi korkeutta, joissa on neljä vettä peittävä arabialainen laatta.

Talossa on kaikkiaan kuusi julkisivuaukkoa, joista on näkymä La Libertad -kadulle, sijoitettuna järjestetyllä tavalla, jossa on kaksi ovea laitoksen moduuli, joka on ollut yksi niistä korvattu, sekä kolme ikkunaa ja kahden oven ovi. kasvit, tämä ovi myös korvataan.

Puusepän puuttuu sisustus, koska se on yksinkertaisesti puinen lankku ovessa tai muutama yksinkertainen kehys ikkunoissa, tässä tapauksessa kehykset toimivat ikkunoina. Kaikissa aukkoissa on puinen muotoilu ja muutkin, ilman koristelua.

Toisessa kerroksessa näkyy mikä voi olla parveke, joka aukeaa kohti tasaista kattoa, joka talon myöhemmät muutokset ovat absorboineet.Calle La Libertad, nº 8

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, 8 (Old General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,863.70

Ja 3 135 695,97Calle La Libertad, nº 8

-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot '. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad, nº 8 Calle La Libertad - Cat:Calles