CALLE LA LIBERTAD, Nº 71

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -

Asunto sijaitsee La Libertad -kadun yhtymäkohdassa, historiallisella kadulla, joka sijaitsee tärkeällä siirtymätietä La Cruz-kadulla, joka yhdistää Aserraderon ratkaisun kunnan uuteen keskustaan, ja Los Carros Cornerin aukion kanssa. .
Tämä talo, joka on mahdollisesti rakennettu 1800-luvun alusta lähtien, on muuttunut, ja se on jättänyt osan, joka on 1900-luvun alusta.Calle La Libertad, nº 71

Asunto sijaitsee kahden kadun, kahden korkeuden, yhtymäkohdassa epäsäännöllisen kasvin kanssa. Julkisivut ovat puolisuunnikkaita, mukautuen alueelle tyypilliseen suuntaan, pitäen linjan yllä sekä yläkerroksen että pohjakerroksen aukot.

La Libertad -katua kohti sijaitsevassa julkisivussa on seitsemän symmetristä aukkoa, joissa pohjakerroksen neljännen huoneen ulkonäkö murtuu edessä olevan symmetrian kanssa.

La Cruz Street -julkisivulla on kaksi korkeutta talon osassa ja yksi kasvi kiinteistön autotallissa tai takaosassa muodostaen tässä uskomaton.

Ikkunoissa on puinen kynnys ja käyrä- ja vastakääntölaudat. Heti kun ovi on valmistettu kahdella heilurilehdellä, joissa on pystysuorat kehykset ja kattoikkuna yläosassa.

Talo on päällystetty kattovarjolla suojatulla katolla La Paz -kadulla ja pienellä kaiteella La Cruz-kadulla.Calle La Libertad, nº 71

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, 71 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,555,61

Ja 3 135 753,23


-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.
-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailu-opas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001
-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es
-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot '. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN