CALLE LA LIBERTAD, Nº 69

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Rakennus lepää historiallisessa Isabel II -kadulla, nykyisen nimeltään La Libertad, jonka tie tien päällä vastaa muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka liittyy huippukokoukseen ja Gimarin laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.
Rakennuspiirteidensä vuoksi tämä rakennus voi olla päivätty 1800-luvun lopulla tai 1800-luvun alussa.
Tämän talon omisti Nicol s P. rez Hern ndez (1827-1888).Calle La Libertad, nº 69

Maa-aseman mukaan tehty asunto on johtanut siihen, että sillä on erilaiset julkisivutasot. Kolmea erilaista runkoa voidaan harkita, vaikka yksi on vain julkisivu, joka antaa pääsyn kiinteistön takaosaan, missä se oli, toisessa pienessä hedelmätarhassa, joka on nyt korvattu talon liitteillä.

Talossa on L-kerros ja sen katot ovat kaltevia, kolmella ja neljällä vedellä, pari- ja rivikatolla. Laatan alla on läsnä nämä käännetyt hammasrivit, jotka ovat ominaisia Kanariansaarten rakenteille.

Julkisivussa on kolme aukkoa, yksi sijoitettuna jokaiseen moduuliin.

Ulkopuolinen kirvesmyymälä on korvattu melkein kokonaan, pitäen talon pääovi, joka on tehty kaksoislevyllä, suorakaiteen muotoisilla suorakaiteen muotoisilla kehyksillä, ja hieman koristeellisella koristella käyrää vasten.Calle La Libertad, nº 69

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, n 60 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,586,43

Ja 3 135 748,91Calle La Libertad, nº 69

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.
-Fari Pestanoon, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailu-opas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001
-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es
-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot '. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad, nº 69 Calle La Libertad - Cat:Calles