CALLE LA LIBERTAD, Nº 60

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -

Tämä rakennus sijaitsee Liberty Avenuen päässä ja on avain kunnan kehitykseen, ja se on täynnä Plaza de Los Carrosta tai Plazuela del Llanoa, joka oli historiallisesti Arapon talouden neurologinen keskus.
Tässä kunnassa, jolla on vahva maatalouden talous, tämä paikka oli erillisalue taloudellisten liiketoimien toteuttamiselle 1800-luvulta lähtien. Autot saaren eri paikoista saapuivat hänelle jatkamaan tavaroiden lastaamista ja purkamista, jättäen niiden läpi Arafon maatalouden tuotantoon saapuen tämän muille saaristoalueiden kunnille. Siellä on vielä jäljellä joidenkin rakennusten nurkkavahvikkeita, jotta suojataan niissä olevien autojen lyöminen.
Vielä on jälkiä siitä, että talo liittyy läheisesti aikaan, jolloin autojen käyttö oli tyypillistä, koska siinä on kulmakivi, joka suojaa talon nurkkaa mahdollisilta iskuilta .
Rakennuksen ominaispiirteiden vuoksi voimme päivittää likimääräisen rakentamisen 1800-luvun alkupuolella, emmekä pysty päivättämään sitä tarkemmin.
Tässä talossa asui Jos Rodr guez Arvelo, joka oli noin vuoden aluetuomioistuimen sihteeri.Calle La Libertad, nº 60

Asunto, joka sijaitsee risteyksessä, ja joka on nurkkitalo, josta on kaksi julkisivunäkymää, molemmissa tapauksissa mukautuen maahan.
Se on rakennus, joka muodostuu kahdesta korkeudesta näkyvillä julkisivuilla ja jossa on L-muotoinen kasvi, jättäen terassin sisälle.
Pääkadulle, La Libertad -kadulle päin näkyvässä julkisivussa on neljä aukkoa, jotka on kohdistettu täydellisesti kahdesta kahteen, pohjakerroksen ovien kanssa, ainakin osittain, kadutason alapuolella.
Sama asia tapahtuu talon takajulkisivussa olevan oven kanssa, joka on osittain haudattu kadutason nousun vuoksi.
Talon ylemmässä kerroksessa itään päin olevalla puolella on ulkokäytävä, jota käytetään talon eri huoneiden yhdistämiseen ulkopinnan kautta ikkunoiden suojaamana.
Kiinteistön ovet ovat yksinkertaisen laskutuksen mukaisia, tehdään kahdella heilurilehdellä, suorakaiteen muotoisilla kehyksillä, pääjulkisivun tapauksessa ja sileästä levystä sivun tapauksessa. Myös ikkunat ovat kaksilehtisiä tyyppisiä giljotiineja, vaikka käyntihetken kahdessa nurkkaikkunassa ei ole stas-tyyppejä.
Se näkyy myös ylemmässä kerroksessa, sivupinnassa pieni ikkuna. Kaikissa ikkunoissa on puinen kynnys, paitsi yksi, joka siinä tapauksessa on laastia, rei'itetty geometrisella muovauksella.
Sarja on päällystetty litteällä katolla, jolla on pieni putoamissuojan seinä, ja peitetty kivikaiteellaCalle La Libertad, nº 60

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, n 60 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,558,29

Ja 3 135 763,07Calle La Libertad, nº 60


-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.
-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001
-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es
-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot ' . http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN