CALLE LA LIBERTAD, Nº 58

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -

Tämä rakennus on kätkeytyneenä, melkein Libertad-kadun lopussa, jonka polkugeenit vastaavat muinaista alkuperäiskansojen siirtymätalouspolkua, joka liittyy huippukokoukseen ja Gimarin laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.
Rakennuksella on 1800-luvun lopun eklektisuuden piirteitä, koska tämä talo oli rakennettava suunnilleen tähän päivään mennessä.Calle La Libertad, nº 58

Asunto on rakennettu suorakulmaisella pohjalla, johon on myöhemmin liitetty uusia osia, mikä antaa sille L-muodon.
Kiinteistö on ainutlaatuinen kasvi, jossa on puoliksi tano, jota voidaan seurata julkisivun ikkunalla.
Etuosa on puolisuunnikkaan muotoinen, mukautuen paikan sijaintiin. Yläpinnassa on kolme suurta aukkoa ja toinen pieni tai tyhjä tila, joka antaa valon puolikasruskealle.
Talon pääovi on tehty kahdesta taittolehdestä, joissa on kolme erikokoista kehystä, ja päällä on kiinteä lasi, jaettu tikkuilla.
Mitä olemassa oleviin ikkunoihin tulee, ne ovat parveketyyppejä, joissa on kaksi taitettavaa lehteä, muodostettu suorakulmaisesta neljänneksestä ja kahdesta giljotiini-ikkunasta, joissa korkeus ja leveys ovat vallitsevat. Kaikki tämä ikkunakaiteella, joka on valmistettu raudasta.
Kolme aukkoa on koristeltu koristepilareilla, joissa on kukkakuvioin koristeltu ylempi hylly, jossa kukka erottuu sarjan keskeltä.
Mitä julkisivuun tulee, siinä on puoliympyrän muotoinen muotoilu, joka kulkee ikkunoiden alla ja yhdistää koko kokoonpanon, lisäksi laatan korkeudella oleva kotelomuovaus, joka on tehty käyttämällä koveraa ja kuperaa käyrää. Ovimoduulia reunustavat kaksi koristeellista pilaria, jotka antavat yksikölle suuremman lujuuden.
Julkisivun päällä on kynnyslaasti, jolla on laastikaide, joka piilottaa kompleksin läpäisevän tasaisen katon.Calle La Libertad, nº 58

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, 58 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,569,48

Ja 3 135 761,29Calle La Libertad, nº 58

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.
-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001
-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es
-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot ' . http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad, nº 58 Calle La Libertad - Cat:Calles