CALLE LA LIBERTAD, Nº 56

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee La Libertad -kadulla, jonka muodostuminen vastaa muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka liittyy huippukokoukseen ja Gimarin laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.
Tämä talo frontisityypin ja ominaisuuksien mukaan osoittaa, että se voitiin rakentaa 1900-luvun alussa.
Kuuluin Foronda-perheeseen myöhemmin kuvanveistäjän Manuel Bethencourtin luo.Calle La Libertad, nº 56

Asuminen kolmessa korkeudessa, vaikka mahdollisesti kolmas kerros on ollut myöhemmin liite. Suorakulmaisella pohjapiirroksella, johon myöhemmin on lisätty lisäyksiä sekä kiinteistön ylä- että takaosaan, jolloin talossa on L-muotoinen lattia.
Talon pää edessä se on trapetsimuotoinen, maahan sopeutumiseksi, kaksi parveketta yläkerrassa. Aukkoja on kuusi, kolme alakerrassa ja kolme yläkerrassa.
Pohjakerroksen ovet, mahdollisesti vaihdetut, on muodostettu kahdella heilurilehdellä lukuun ottamatta suurempaa, joka muodostuu kolmesta saranoidusta rungosta. Yläkerrassa on kolme ovi-ikkunaa, joista pääsee parvekkeille.
Puusepät on vaihdettu jättämällä alakerroksen puiset puiset, ne on muodostettu suorakulmaisista kehyksistä, joissa korkeus on vallitseva vaakatasoon nähden; ja ylemmän kerroksen kerrokset on korvattu alumiinilailla.
Kaksi parveketta ulkonee noin metrin päässä julkisivusta, jonka yläosa on yläreunassa, muottina, jossa on lehtien koristelu, sekä muotissa, jolla on pyöreät ja suorat helmet. Lukkosepän suhteen se muodostuu pystysuorista tankoista, joissa on nauhoja, jotka tulevat jalkalistaan erittäin yksityiskohtaisella koristelmalla mitalit.
Ennen kynnystä julkisivun päällä on muotti, joka antaa lujuuden käyrien muodostamalle ryhmälle ja käyriä vasten. Yläpuolella on kynnys, jonka takana näkyy läpäisevä litteä katto, johon huoneet on rakennettu erilaisiin käyttötarkoituksiin.Calle La Libertad, nº 56

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, n 56 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,580,36

Ja 3 135 756,96Calle La Libertad, nº 56

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.

-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot ' . http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad, nº 56 Calle La Libertad - Cat:Calles