CALLE LA LIBERTAD, Nº 46

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Lähellä Cruz del Llanon aukiota, on tämä yksikerroksinen rakennus, joka todennäköisesti rakennettiin 1800-luvulla, jossa näkyvät tämän hetken maaseutuarkkitehtuurin selkeät ominaisuudet. Sen pää julkisivu on avoinna historialliselle Isabel II -kadulle, jota nykyisin kutsutaan La Libertadiksi. Polun geenit vastaavat muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka liittyy huippukokoukseen ja G Mar -laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.Calle La Libertad, nº 46

Asunto sijaitsee Libertad Streetin kulmassa Capit n Le n: n kanssa. Talon ainutlaatuinen kasvi julkisivuilla, mutta sen takana on joukko myöhempiä liitteitä, mutta kiinnostava kahdesta korkeudesta.
Talo on tehty seinistä, joissa on kohokuvioitu suuremmilla lohkoilla sivujen yhteenkuuluvuuden aikaansaamiseksi, ja se kerätään ulkopuolelta kalkkilaastilla.
Sen pääosa on suorakaiteen muotoinen, sovitettu itse kokoelmaan, ja kaksi aukkoa on sijoitettu epäsäännöllisesti, kun taas sivu on sokea seinä, joka lepää karkealla.
Ovi on muodostettu kaksoislevystä, joka on tehty runkoineen ja ylimpinä ikkunaluukut avautuvat sisäänpäin. Ikkuna on giljotiinityyppi, kiinteä osa laakereilla.
Siinä on kansi kolmelle vedelle, jotka on toteutettu kaarevalla laatalla ja viimeistelty kahdella rivillä käänteisiä laattoja.
Takana on kaksinkertainen korkeuslisäke, tehty isoilla lohkoilla tai ristin kulmissa vetoketjuna, suorakaiteen muotoinen.
Siinä on parveke toisessa kerroksessa ja ulkoiset puuportaat, joiden avulla pääsee tämän moduulin litteään kattoon.
Näiden lisäksi on myös muita pieniä rakenteita, jotka olivat todennäköisesti korraaleja.Calle La Libertad, nº 46

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street n 46 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,636,43

Ja 3 135 788,92Calle La Libertad, nº 46

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad, nº 46 Calle La Libertad - Cat:Calles