CALLE LA LIBERTAD, Nº 42

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee historiallisella Isabel II -kadulla, nykyisen nimeltään La Libertad, jonka asettelulinjat vastaavat muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka yhdistää huippukokoukseen ja Gimarin laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.
Rakennettu luultavasti 2000-luvun alkupuolella.Calle La Libertad, nº 42

L-muotoinen nurkkitalo, ainutlaatuinen kasvi, joka mukautuu siihen kiinnitettyihin kaduihin. Päärakennuksen jälkeen he ovat liittyneet sarjaan uusia rakennuksia, jotka ovat peittäneet koko talon omistavan pihan tai puutarhan.
Mitä julkisivuun tulee, siinä on kaksi symboliaukkoa ja ylläpitämällä sama korkeus edessä. Siinä on myös reunus, joka korostaa sisäaukon päätä, ja katon alku, jonka päällä näkyy samoista materiaaleista kuin julkisivu valmistettu leikkuri, jonka päällä on litteä kynnys, jossa on puoliympyränmuotoinen koriste koko kehässään.
Oven muodostaa kaksinkertainen taittuva ovi, jonka muodostavat neljä lautaa vastaavilla määrillä. Näillä ja erotettuna poikkipalkilla tai siellä on kattoikkuna, joka on suojattu taotulla, pyöreällä koristeella ja spiraaleilla.
Ikkunassa on puinen kynnys, jossa on suorakulmainen n-neljäsosa, ja puitemainen ikkuna, jossa on erillinen baquetillasilla varustettu lasi.
Sarjan päällä on ohut litteä katto, johon pääsee sisäpihan portaikosta.Calle La Libertad, nº 42

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, n 42 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,667,75

Ja 3 135 727,88Calle La Libertad, nº 42

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.
-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001
-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es
-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot ' . http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad, nº 42 Calle La Libertad - Cat:Calles