CALLE LA LIBERTAD, Nº 25

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -

Tämä rakennus sijaitsee historiallisella Isabel II -kadulla, nykyisen nimeltään La Libertad, jonka asettelulinjat vastaavat muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka yhdistää huippukokoukseen ja Gimarin laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.
Tämä rakennus on todennäköisesti päivätty 1800-luvulla johtuen aukkojensa sijoittamisesta, vaikka sitä on uudistettu muutamaa vuotta myöhemmin.Calle La Libertad, nº 25

Asunto mediaanien välillä, rakennettu maan suuntauksen mukaan, suorakulmainen ja kahdella korkeudella, neljällä aukolla, jotka pitävät pystyakselin välillä.
Pää julkisivu koostuu ovesta ja kolmesta ikkunasta, joista toinen sijaitsee pohjakerroksessa ja kaksi ylemmässä kerroksessa.
Kaksinkertainen ovi on saranoitu lukkokammalla ja kokouspostilla kahden suorakaiteen muotoisen levyn lisäksi jokaisella arkilla. Oven tangot ovat yksinkertaisia laskutuspuisia säleitä.
Alempi ikkuna, joka muodostuu kolmesta osasta, kiinteä puinen kynnys, kaksi keinuvaa lehtiä kehyksillä ja kaksinkertainen lasilevy, jonka pystysuuntainen baquetilla jakaa.
Yläikkunoiden rakenne on erilainen, ne ovat giljotiinityyppisiä, kahdeksan lasia ikkunaa kohti, ja toinen kaksinkertainen taittuva lehti, jonka sisällä on giljotiinilevyt. Molemmissa tapauksissa heillä on puinen kynnys ja viimeistelty urilla varustetulla kehyksellä, joka antaa suuremman lujuuden ikkunakokoonpanolle.
Julkisivu päättyy lisävarusteella, jossa on puinen kaide, katon toisessa osassa ja toisessa kiven kynnyksessä.
Sarja on päällystetty kolmella vesikatolla, joka sijaitsee puisen kaihtimen takana, ja tasaisella katolla, suorakaiteen takana.Calle La Libertad, nº 25

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, n 25 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,745,44

Ja 3 135 700,14Calle La Libertad, nº 25

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.
-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001
-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es
-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot ' . http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle La Libertad, nº 25 Calle La Libertad - Cat:Calles