CALLE LA CRUZ Nº 3

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämän kahden korkeuden rakennuksen olisi pitänyt rakentaa 1800-luvulla, ja se sijaitsi La Cruzin kadulla, joka oli yhteydessä Arapon alkuperäistä asutusta vastaavaan alueeseen. Areenan tulivuorenpurkaus vuonna 1705 aiheutti osan väestöstä siirtyvän kauemmaksi pohjoiseen. Vuonna 1871 siunattiin La Cruzin kappeli, joka rakennettiin herra Tom s P. rez Bencomon aloitteesta, jonka ympäristössä voi nähdä joitain historiallisia rakennuksia, jotka liittyvät maatalouden toimintaan ja jotka lähellä Ristin kadua olivat antaneet Poistu näistä vanhan Plazuela del Llanon kautta.Calle La Cruz nº 3

Asunto, joka on rakennettu mediaanien väliin, kahdesta korkeudesta, suorakulmaisella pohjapiirroksella, jonka takaosaan on lisätty lisäyksiä, jotka täyttävät kokonaisuuden terassilla, joka aiemmin oli kompleksissa.
Julkisivussa on neljä säännöllisesti jaettua aukkoa, kaksi yläosassa ja kaksi alaosassa, muuttaneet yhtä alaraoista lisäämällä sen kokoa luukun luomiseksi.
Alempi ikkuna on kunnostettu säilyttäen omat ominaisuutensa, puinen kynnys kahdella kehyksellä ja giljotiini-ikkuna tikkuilla.
Yläosan reiät ovat parvekeikkunat, jotka on muodostettu heiluttamalla lehtiä kahdella erilaisella rungolla, yksi kiinteä huone alaosassa ja giljotiiniikkuna yläosassa. Sarja on viimeistelty takorautakaiteella, jossa kukkakuviot.
Julkisivulla on kolme vesialustaa, jotka antavat helpotuksen tasaiselle katolle, johon pääsee ulkopuolella sijaitsevalla puuportaalla.Calle La Cruz nº 3

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Cruz Street n 3

UTM koordinoi

X 360, 553,97

Ja 3 135 707,53


VV AA : Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO

No existe/n Bien/es Relacionado/s