CALLE LA CRUZ Nº 24

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tällä rakennuksella on todennäköisesti alkuperä, joka liittyy Arafon ensimmäisten asukkaiden alkuperäiseen asutukseen, ja heille annetaan hyvät arvot rinteessä olevan mäntymetsän hyödyntämiseksi hakkuiden tekemistä varten, joten tätä aluetta kutsutaan sahaksi . Areenan tulivuorenpurkaus vuonna 1705 tuhosi mäntymetsän ja Maltan ilmestyminen aiheutti osan väestöstä siirtyvän kauemmaksi pohjoiseen. Vuonna 1871 siunattiin La Cruzin kappeli, joka rakennettiin herra Tom s P. rez Bencomon aloitteesta, jonka ympäristössä voi nähdä joitain historiallisia rakennuksia, jotka liittyvät maatalouden toimintaan ja jotka lähellä Ristin kadua olivat antaneet Poistu näistä vanhan Plazuela del Llanon kautta.

On huomattava, että vakavista muodollisista muutoksistaan huolimatta se muodostaa ainutlaatuisen rakennussarjan numeroilla 20 ja 22. Sen alkuperä juontaa juurensa 1500-luvulle.Calle La Cruz nº 24

Laitoksen suorakulmainen lattiakotelo, johon myöhemmin lisättiin uusi taso laitoksen keskelle.
Rakennettuna vulkaanisilla tuffilohkoilla, päällystetty kalkkilaastilla, pääjulkisivussa on viisi aukkoa, jotka on sijoitettu epäsäännöllisesti, mutta mukautettu talon sisäiseen morfologiaan.
Sivujulkisivussa alamoduulin katolla avautuu toinen aukko, josta pääsee talon yläosaan.
Puiset puusepät ovat yksinkertaisia, tyypillisiä talon pienelle juonelle, parvekkeen yläosassa, kaksoislehti, ikkunaluukut mukana.
Katot ovat litteät, ja tuffilohkon ylämoduulissa on roikkia suojattu laastilavalla.Calle La Cruz nº 24

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Cruz Street, n. 24

UTM koordinoi

X 360,487,61

Ja 3 135 601,42Calle La Cruz nº 24

VV AA : Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Ara fo: n historia , Arafon kaupunginvaltuusto. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO