CALLE LA CRUZ Nº 22

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Tällä rakennuksella on todennäköisesti alkuperä, joka liittyy Arafon ensimmäisten asukkaiden alkuperäiseen asutukseen, ja heille annetaan hyvät arvot rinteessä olevan mäntymetsän hyödyntämiseksi hakkuiden tekemistä varten, joten tätä aluetta kutsutaan sahaksi . Areenan tulivuorenpurkaus vuonna 1705 tuhosi mäntymetsän ja Maltan ilmestyminen aiheutti osan väestöstä siirtyvän kauemmaksi pohjoiseen. Vuonna 1871 siunattiin La Cruzin kappeli, joka rakennettiin herra Tom s P. rez Bencomon aloitteesta, jonka ympäristössä voi nähdä joitain historiallisia rakennuksia, jotka liittyvät maatalouden toimintaan ja jotka lähellä Ristin kadua olivat antaneet Poistu näistä vanhan Plazuela del Llanon kautta.

On huomattava, että vakavista muodollisista muutoksistaan huolimatta se muodostaa ainutlaatuisen rakennussarjan numeroilla 20 ja 24. Sen alkuperä juontaa juurensa 1500-luvulle.Calle La Cruz nº 22

Kaksi korkeutta, tavallista kasvia, joka mahdollisesti alussa oli ainutlaatuinen kerros viereisen kotelon kanssa.
Kiinteistön takaosaan on liitetty sarja moduuleja, jotka antavat koko suuremman tilavuuden.
Julkisivussa siinä on kaksi aukkoa, toinen toistensa yläpuolelle, jotka ovat talon sisäänkäynnin ovi ja yläkerran ikkuna, mahdollisesti muuttaneet näiden aukkojen kokoa viereisen ominaisuuden vuoksi.
Sarjan päällä on kolmen veden katto arabialaisia laattoja, kun taas nykyiset liitteet ovat siirrettäviä litteitä kattoja.Calle La Cruz nº 22

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Cruz Street, nro 22

UTM koordinoi

X 360,491,48

Ja 3 135 605,90Calle La Cruz nº 22

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO