CALLE LA CRUZ Nº 20

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Tällä rakennuksella on todennäköisesti alkuperä, joka liittyy Arafon ensimmäisten asukkaiden alkuperäiseen asutukseen, ja heille annetaan hyvät arvot rinteessä olevan mäntymetsän hyödyntämiseksi hakkuiden tekemistä varten, joten tätä aluetta kutsutaan sahaksi . Areenan tulivuorenpurkaus vuonna 1705 tuhosi mäntymetsän ja Maltan ilmestyminen aiheutti osan väestöstä siirtyvän kauemmaksi pohjoiseen. Vuonna 1871 siunattiin La Cruzin kappeli, joka rakennettiin herra Tom s P. rez Bencomon aloitteesta, jonka ympäristössä voi nähdä joitain historiallisia rakennuksia, jotka liittyvät maatalouden toimintaan ja jotka lähellä Ristin kadua olivat antaneet Poistu näistä vanhan Plazuela del Llanon kautta.

On huomattava, että vakavista muodollisista muutoksistaan huolimatta se muodostaa ainutlaatuisen rakennussarjan numeroilla 22 ja 24. Sen alkuperä juontaa juurensa 1500-luvulle.Calle La Cruz nº 20

Suorakulmainen talo, jonka korkeus on yksi tai kaksi, talon osasta riippuen. Kiinteistön takaosaan on lisätty useita moduuleja erikokoisiksi talon koon kasvattamiseksi jättäen epäsäännöllinen pohjapiirros.
Kiinteistö pääsy tapahtuu kiipeämällä portaita, jotka on korjattu ja muokattu.
Julkisivu on suorakaiteen muotoinen ja siinä on kolme aukkoa, jotka antavat kokonaisuudelle puhtauden ja yksinkertaisuuden. Puusepät on vaihdettu ja / tai kunnostettu pitäen alkuperäiset reiät.
Sarja suljetaan kansi kolmella vedellä, kaarevalla laatalla.Calle La Cruz nº 20

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Cruz Street, n. 20

UTM koordinoi

X 360,496,41

Ja 3 135 612,16Calle La Cruz nº 20

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN