CALLE LA CRUZ, Nº 16

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Tämä rakennus osoittaa Kanaarin maaseudun arkkitehtuurin tyypilliset ominaisuudet. Se on todennäköisesti pystytetty 1700-luvulla, ja se sijaitsee La Cruz -kadulla ja sijaitsee Cruz del Vallen ympäristössä. Tulivuoret, joissa voi silti nähdä alkuperäisen muodon maaseudun rakennukset ja tontit Arafossa, kasvavat vuoden lopussa. 1800-luvulla Tämä todennäköisesti kyseisellä vuosisadalla rakennettu rakennus osoittaa maaseudun rakennuksen ominaispiirteitä ja liittyy maataloudelle omistettuihin tontteihin, jotka myöhemmän kaupunkikehityksen takia ovat saaneet alkunsa uusista kaupunkiluonteisista rakennuksista.Calle La Cruz, nº 16

Eristetty talo suorakulmaisesta kasvista ja kahdesta korkeudesta, joihin on tehty uusia liitettyjä rakenteita.
Suoritetaan vilistamalla riveillä laastilla kerätyn valkoisen tuffin lohkoilla.
Siinä on suorakaiteen muotoinen julkisivu, jossa on seitsemän aukkoa, kolme sijoitetaan yläosaan ja yhdistetään ulkoparvekkeen avulla.
Rakennuksen itäisessä julkisivussa näkyy puinen parveke, joka pystyy arvioimaan puusepäntyöhön keppeissä, yksinkertaiset puulaudoilla tehdyt laakerit, palkit ja oikeat jalat.
Katto on valmistettu neljästä vedestä, joissa on kaarevat laatat.Calle La Cruz, nº 16

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Cruz Street n 16

UTM koordinoi

X 360,520,56

Ja 3 135 658,99Calle La Cruz, nº 16

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s