CALLE JUAN PABLO II Nº 1

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee historiallisella La Libertad -kadulla, jonka polkugeenit vastaavat muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka yhdistää huippukokouksen ja Gimarin laakson rannikon yhdistäen San Juan Degollado -aukion vanha Plazuela del Llano, ja sen kautta suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulki molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä saaren muiden alueiden kanssa. Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli sekä julkisia että yksityisiä tehtäviä, kuten tämän talon sisällä, jossa oli puuseppä, joka asui historiallisten maatilojen omistamien rakennusten kanssa kunnan niin läsnäolojonot.
Tämän talon omaisuus oli Romero-perhe, rakennusominaisuuksiensa vuoksi se rakennettiin 1800-luvun lopulla tai 1900-luvun alussa.Calle Juan Pablo II nº 1

Kahden kadun yhtymäkohdassa sijaitseva asunto, joka mukautuu kadun epätasaisuuteen ja jättää pienen pihan taakse yksityiskäyttöön.
Siinä on kaksi suorakulmaisen tason korkeutta, joissa molemmissa pääpinnoissa on kaksi aukkoa, pitäen pystyssä symmetriaa niiden välillä.
Talo pääsisäänkäynnillä sijaitsee Juan Pablo II -kadulla. Yksinkertainen puinen ovi muodostuu kahdesta kääntyvästä lehdestä, joissa on kokouspostit ja neljä lautaa arkkia kohti. Ulkoisesti siinä on puurunko ilman koristelua.
Pääkadulle päin olevan julkisivun päällä on kaksi aukkoa, molemmat ikkunat, toinen katutasossa ja toinen ylimmässä kerroksessa.
Alemman kerroksen ikkunan muodostaa puinen kynnys, jossa on suorakaiteen muotoinen neljäsosa, kaksi kiinteää taitettavaa lehteä, joiden yläosassa on kiinteä lasi jaettuna tikkuilla, sekä vaaka- että pystysuunnassa.
Yläkerroksen ikkunat, joilla on samat ominaisuudet, ovat kaksoislehtiä lasimaisilla ikkunoilla, takorautakoristeella, jossa on kukkakoriste, puisella kynnysarjalla, mikä antaa parvekkeelle ulkonäön ikkunoiden avautuessa.
Talon päällä on kynnys, jonka puolipyöreä pää on kohti katua ja koko metriä kohti.Calle Juan Pablo II nº 1

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Juan Pablo II Street, n 1 (entinen Calle H roes del Alc zar)

UTM koordinoi

X 360,693,25

Ja 3 135 719,98Calle Juan Pablo II nº 1

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.
-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001
-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es
-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot ' . http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle Juan Pablo II nº 1 Calle La Libertad - Cat:Calles