CALLE JUAN LUIS COELLO RODRÍGUEZ N º 7

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee nykyisen San Juan Degollado -aukion ympäristössä.

Tämä alkuperäinen ratkaisu johtuu historiallisesti Arafon väestön siirtymisestä Arenan tulivuoren purkauksen jälkeen vuonna 1705. Ryhmittelemällä tässä nykyisessä ympäristössä kunnan suurimpia siviilirakennuksia. Tämä koskee tätä mahdollisesti 1800-luvun lopulla rakennettua rakennusta, se kuului Ferrerien perheeseen.Calle Juan Luis Coello Rodríguez n º 7

Kotelo välittäjien välillä, U-muotoisella lattialla, vaikka yksi käsivarsista tai molemmat on liitetty koko rakennuksen ajan, sisäpatio.

Sen päämoduulissa on kaksi kerrosta.

Julkisivussa on kymmenen täysin kohdistettua ja symmetristä aukkoa kuvitteelliseen pystyakseliin nähden, jaettuna viisi ensimmäisessä ja viisi toisessa kerroksessa.

Pohjakerroksessa on kolme sisäovet, jotka on muodostettu kahdesta heilurilehdestä, joissa on kaksi suorakaiteen muotoista kehystä, jotka on erotettu kammalla. Alaikkunat on valmistettu puisilla kehyksillä, joissa on kehykset, ja kahdella taitettavilla sokeilla ikkunoilla, jotka on muodostettu suorakulmaisista ja neliöisistä kehyksistä. Näissä ikkunoissa on kaksi muuta myös kehysillä tehtyä levyä, joilla olisi voinut olla ulkopuolelta lasia, koska siellä on tikkuja, sekä pysty- että vaakatasossa.

Yläosassa on kaksi kiinteää ikkunaa tai ikkunat, jotka on jaettu kahdeksaan valoon tikkujen avulla. Näiden kolmen suuren ikkunan lisäksi puisilla laatikoilla varustetut ikkunat.

Julkisivun päällä on karniisi, jolle ilmestyy pieni koriste, jonka jälkeen piilottaa koko rakennuksen kattava kattokatto.Calle Juan Luis Coello Rodríguez n º 7

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N Juan Luis Coello Rodr guez Street, n. 7

UTM koordinoi

X 360,905,45

Ja 3 135 733,10Calle Juan Luis Coello Rodríguez n º 7

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.
-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001
-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es
-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot ' . http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Calle Juan Luis Coello Rodríguez n º 7 Plaza de San Juan Degollado - Cat:Plazas