CALLE GALVÁN, Nº 84

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Tämä rakennus, joka mahdollisesti rakennettiin 1800-luvulla, mutta myöhemmin kunnostettiin, sijaitsee Galvn-kadulla, lähellä sitä, mikä oli Arafon ensimmäisten uudisasukkaiden alkuperäispaikkakunta, jolle katsotaan rinteessä olevan männynmetsän hyödyntäminen hakkuita varten, joten tätä aluetta kutsutaan sahaksi. Areenan tulivuorenpurkaus vuonna 1705 tuhosi mäntymetsän ja Maltan ilmestyminen aiheutti osan väestöstä siirtyvän kauemmaksi pohjoiseen. Vuonna 1871 siunattiin La Cruzin kappeli, joka rakennettiin herra Tom s P. rez Bencomon aloitteesta, jonka ympäristössä voi nähdä joitain historiallisia rakennuksia, jotka liittyvät maatalouden toimintaan ja jotka lähellä Ristin kadua olivat antaneet Poistu näistä vanhan Plazuela del Llanon kautta.


Yksikerroksinen talo, joka sijaitsee nurkassa, suorakulmaisessa pohjapiirrossa, johon moduulit on liitetty, jotta koko tilavuus olisi suurempi.
Seinät on valmistettu tuhkapäällysteillä, jotka on kerätty raunioihin sisäpuolelle, ja kerätty kalkkimurskeella.
Pääsy tapahtuu talon edessä olevan terassin kautta, joka on tällä hetkellä suljettu.
Takajulkisivu on sokea julkisivu, ja Galv n Street -julkisivussa on yksi ainoa turha ikkuna, jossa on puinen kynnys, kaksi heiluvia lehtiä, kehyksiä ja kaksi yläikkunaa.
Sarja on lopetettu litteällä katolla, suojattu sokealla apulaitteella ja karkeasti veistetyllä kivilailla.Calle Galván, nº 84

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N Galv Street, 84

UTM koordinoi

X 360,531,75

Ja 3 135 458,71Calle Galván, nº 84

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s