CALLE EDUARDO CURBELO FARIÑA Nº 3

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä todennäköisesti 1800-luvulla rakennettu kaupunkiluonteinen rakennus sijaitsee historiallisella Eduardo Curbelo Fari -kadulla, joka välitti vanhan Plazuela del Llanon, talouden viitepaikan araferalle, vanhan gofion tehtaan ja Arafoon liittyy julkisia pesulaja, joiden rakenne on peräisin muinaisesta aboriginaalien siirtymistä kulkevasta polusta, joka liittyy huippukokoukseen ja G Mar -laakson rannikolle ja jatkuu La Morra del Tanque, El Pinalete ja Las Arenas pitkin. , La Orotavan kanssa La Crucitan ja Aguamansain kautta.Calle Eduardo Curbelo Fariña nº 3

Asunto, joka on rakennettu välittäjien väliin, kahdesta korkeudesta, suorakaiteen muotoinen, johon uusia huoneita on lisätty myöhemmin, kiinteistön takaosaan, mikä on aiheuttanut rakennettujen neliömetrien lisääntymisen.
Julkisivulla on puolisuunnikkaan muotoinen kuusi aukkoa, jotka on kohdistettu sekä pystysuoraan että vaakasuoraan, mikä osoittaa järjestetyn etuosan.
Alemmat aukot koostuvat ikkunasta ja kahdesta ovesta, kun taas ylemmät aukot ovat ikkunaluukun tyyppisiä ikkunoita, vaikka niissä puuttuu alalehti kaikissa.
Alemmat ovet koostuvat kahdesta taitettavasta lehdestä, jotka muodostuvat puurunkoista, jotka on korvattu yhdessä niistä, kahdella kiinteällä puisella.
Etuosa on päällystetty samasta materiaalista valmistetulla parapetilla kuin muu julkisivu, ja sitä kruunaa mezzanine, joka kulkee koko kehän, kun taas liitteet peitetään erilaisten kaltevien kattojen kanssa.Calle Eduardo Curbelo Fariña nº 3

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Eduardo Curbelo Fari Street a, n 3

UTM koordinoi

X 360,501,77

Ja 3 135 776,35Calle Eduardo Curbelo Fariña nº 3

VV AA : Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO

No existe/n Bien/es Relacionado/s