CALLE EDUARDO CURBELO FARIÑA, Nº 6, 8, 10 Y 12

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Tämä rakennus sijaitsee yhdellä Arafon historiallisista kaduista, Eduardo Curbelo Fari Street, joka välitti vanhan Plazuela del Llanon, talouden viitepaikan Araferalle, vanhan gofion tehtaan ja julkisten pesuhuoneiden kanssa, joiden tai geenit sen ulkoasussa vastaavat muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka liittyy huippukokoukseen ja G Mar -laakson rannikolle ja joka jatkuu La Morra del Tanquea, El Pinaletea ja las Arenasta pitkin, liittyy Arafoon La Orotavan kanssa, kautta La Crucita ja Aguamansa.

Rakennus, joka oli yhteydessä Marrero-perheen maatiloihin 1700-luvulla. Siinä asui ja kuoli pappi Arafero D. V ctor Eusebio Marrero (1795 u2013 1882), joka ei ollut vain tiedossa tai hänen kirkollisen työnsä takia, mutta jolla oli myös tärkeä rooli kunnan maatalouden hyväksikäytössä huolehtimalla El Lomon ominaisuudet, 'ueva del Canario ' ja paikka, joka tunnetaan kunniassaan nimellä ', Rigo ': n viinitila, jonka tuotanto näyttää tärkeältä. Tässä talossa on edelleen viinitila sisällä.

Tällä hetkellä hänen omaisuutensa kuuluu Monjen perheelle.Calle Eduardo Curbelo Fariña, nº 6, 8, 10 y 12

Asunnon rakentamisen jälkeen rakennettu asunto, jolla se on rakennettu porrastetusti, muodostaen julkisivulle kolme moduulia, lisäksi neljännen moduulin, joka sulkee kiinteistön ja antaa pääsyn pihoille ja takaliiteille.
Koko rakenne on ylemmässä moduulissa kahdesta kerroksesta ja jäljellä olevissa kahdessa moduulissa yksi tehdas.
Seinät on valmistettu nurkassa olevista tuhlareista, suurempien kivien sisällä raunioilla ja mampuestosilla.
Julkisivut ovat puolisuunnikkaan muotoisia, ja yhdeksän aukkoa on ensimmäinen moduuli ja kolme aukkoa jäljellä.
Sen puuseppä on perinteinen, siinä on giljotiinimaisia ikkunoita, lasilla jaettu sauvat ja kynnys, joka on muodostettu yhdellä suorassa neljänneksessä. Ovien puusepäille on ominaista yksinkertainen koostumus, muodostettu laudoilla.
Sarja on päällystetty litteillä kattoilla, jotka on suojattu parapetilla, jotta ne olisivat läpäiseviä, kalkkilaastalla kerätyllä kivilailla. Pääsy alempien moduulien kansiin tapahtuu yläovien kauttaCalle Eduardo Curbelo Fariña, nº 6, 8, 10 y 12

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Eduardo Curbelo Fari Street 6, 8, 10 ja 12

UTM koordinoi

X 360,479,70

Ja 3 135 795,58Calle Eduardo Curbelo Fariña, nº 6, 8, 10 y 12

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Rodr Guez Delgado, Octavio : Hahmot etelästä (Arafo): Don V ctor Eusebio Marrero (1795-1882), Arapon pappipalvelija, johtaja ja avustaja, seurakunnan tehtaan päällikkö Sant Simon sakramentin veljeskunnan presidentti ja tallettaja Cofradista a de nimas, labrador ja elector, jonka jotkut naapurit löivät . [Blog.octaviordelgado.es]  

Fari a Pestano, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO

No existe/n Bien/es Relacionado/s