CALLE EDUARDO CURBELO FARIÑA, Nº 32

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Tämä todennäköisesti 2000-luvun alkupuolella pystytetty rakennus, jonka nykyinen omistaja on Rafael Meli n, sijaitsee historiallisessa Eduardo Curbelo Fari -kadulla, johon vanha Plazuela del Llano ilmoitti, viitepiste hämähäkkitaloudelle. , vanhan gofio-tehtaan ja julkisten pesuhuoneiden kanssa, joiden rakenne on peräisin vanhasta alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka liittyy huippukokoukseen ja G Mar -laakson rannikolle ja jatkuu La Morra del Tanquen varrella , El Pinalete ja Las Arenas yhdistävät Arafon La Orotavan kanssa La Crucitan ja Aguamansaien kautta.Calle Eduardo Curbelo Fariña, nº 32

Asuminen eristetyssä neliön korkeudessa, patio, joka antaa pääsyn taloon. Kiinteistölle, jota käytetään autotallissa, on liite.
Se on rakennettu valkoisilla tufa-lohkoilla, jotka on kerätty laastilla.
Pääkadulle päin oleva julkisivu on suorakaiteen muotoinen, vain yhdellä turhalla, joka ylläpitää onttoa, vaikka sen puuseppä on korvattu.
Sarja on päällystetty läpäisevällä litteällä katolla, johon pääsee rakennuksen lisäosan kautta.Calle Eduardo Curbelo Fariña, nº 32

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Eduardo Curbelo Fari Street 32

UTM koordinoi

X 360,314,03

Ja 3 135 832,57Calle Eduardo Curbelo Fariña, nº 32

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s