CALLE EDUARDO CURBELO FARIÑA, Nº 19

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä historiallisella Eduardo Curbelo Fari -kadulla sijaitseva rakennus, joka yhdisti vanhan Plazuela del Llanon, hämähäkkitalouden viitepaikan, vanhan gofion tehtaan ja julkisten pesuhuoneiden kanssa, joiden alkuperä sen suunnittelussa vastaa antiikin alkuperäiskansojen siirtymätiellä, joka liittyy huippukokoukseen ja G Mar -laakson rannikolle, ja joka jatkuu La Morra del Tanquea, El Pinaletea ja Las Arenasta pitkin, liittyy Arafoon La Orotavan, La Crucitan ja Aguamansa. Rakenteessa on 1800-luvun maaseudun arkkitehtuurin ominaispiirteitä, ja se voidaan rakentaa koko tämän vuosisadan ajan.Calle Eduardo Curbelo Fariña, nº 19

Kolmen korkuisen neliön kasvin talo, joka sijaitsee nurkassa ja jolla kaksi julkisivua voidaan havaita selvästi, itä on omalla terassilla ja pohjoinen antaa pääkadulle. Ajan myötä sarjaan on lisätty toinen sarja rakennuksia, jotka ovat antaneet sille suuremman tilavuuden.
Talon ylemmässä lisärakennuksessa se on luotu jossain vaiheessa antamaan pääsy taloon, koska ajan myötä talon pääsy oli kadutason alapuolella.
Pääjulkisivussa on viisi aukkoa, joista kaksi on liitteissä ja sijaitsevat kokonaisuuden symmetrian ulkopuolella. Alempi reikä on korvattu ja sen kokoa muutettu samoin kuin ylempi, vaikkakin vain puuseppä, koska aukko pitää kokoa edelleen.
Itäjulkisivussa arvostetaan kahta aukkoa ja sarjan kolmannen kerroksen palkkeja.
Sarjan päällä on kalteva katto, jossa on neljä kaarevaa laattavettä. Loput liitteet on peitetty eri kattoilla, sekä tasaisilla että yhden tai kahden vesialueen kaltevuuksilla.Calle Eduardo Curbelo Fariña, nº 19

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Eduardo Curbelo Fari Street 19

UTM koordinoi

X 360,429,75

Ja 3 135 809,15Calle Eduardo Curbelo Fariña, nº 19

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO

No existe/n Bien/es Relacionado/s