CALLE CÁNDIDO MESA RODRÍGUEZ, Nº 4 Y 6

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee Calle Cdido Mesa Rodr guez -kadulla. Katu, joka liittyy Cruz del Valle -nimiseen alueeseen, on alue, jolla kaupunki kasvoi 1800-luvulla ja josta löytyy maataloudelle omistettuja tontteja, kuten tontteja, joissa on tapahtunut kaupunkikehitystä.

Tämä talo, joka mahdollisesti rakennettiin sillä vuosisadalla, säilyttää kaikki tuon ajan piirteet, vaikka se onkin ajan myötä muuttunut tavanomaisesti, vaikka sen tilanne on tällä hetkellä vakava.Calle Cándido Mesa Rodríguez, nº 4 y 6

Suorakulmainen lattiatalo, joka on rakennettu useille tasoille sopeutumaan maahan, jossa yhdessä osassa on kaksi kerrosta, kun taas suurin moduuli on yksi kerros.

Julkisivussa on kuusi aukkoa, kaksi yläosassa ja neljä alaosassa, kaksi alaovesta ovat suurempia, joita edelleen käytetään pääsyyn kiinteistön takapihoille.

Ensimmäinen moduuli koostuu kahdesta kerroksesta, joissa on suuri, olematon ovi, ja yläikkunan, joka on muodostettu kahdesta pyörivästä terästä ja alaosassa suorakaiteen muotoisilla kehyksillä ja kansiikkunoilla yläosassa. Tämä moduuli on valmistettu kivikaiteilla varustetulla kyntilällä, joka piilottaa tasaisen katon.

Toisessa moduulissa, myös kahdessa kerroksessa, on kaksi aukkoa, yksi kummassakin kerroksessa, ja sen päällä on neljä vesikattoa, joka on lähes kokonaan purettu. Sisäänkäynnin ovi muodostuu kahdesta taitettavasta lehdestä, joissa on koriste kehyksissä, ja kiinteästä paneelista oven yläosassa, lasi erotettuna kahdella pystysuuntaisella sauvalla. Ikkuna muodostuu kahdesta lehdestä, jotka voidaan myös taittaa kolmella kehyksellä ja joilla on kiinteä vaakasuora ikkuna, jotta sisätilojen valoisuus saadaan suljettuina ikkunoina.Calle Cándido Mesa Rodríguez, nº 4 y 6

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Calle C ndido Mesa Rodr guez, n 4 ja 6

UTM koordinoi

X 360,961,08

Ja 3 135 541, 3Calle Cándido Mesa Rodríguez, nº 4 y 6

-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot '. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s