CALLE ANTONIO CURBELO, Nº1

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Tämä mahdollisesti 1800-luvulla rakennettu rakennus ylläpitää kyseisen vuosisadan maaseudun arkkitehtuurin rakentavia piirteitä, sijaitsee Antonio Curbelo Rodr guez -kadulla, lähellä sitä, mikä oli Arafon ensimmäisten asukkaiden alkuperäinen ratkaisu, jolle Heille annetaan hyvät arvot rinteessä olevan mäntypuun hyödyntämiseksi hakkuita varten, joten tätä aluetta kutsutaan sahaksi. Areenan tulivuorenpurkaus vuonna 1705 tuhosi mäntymetsän ja Maltan ilmestyminen aiheutti osan väestöstä siirtyvän kauemmaksi pohjoiseen. Vuonna 1871 siunattiin La Cruzin kappeli, joka rakennettiin herra Tom s P. rez Bencomon aloitteesta, jonka ympäristössä voi nähdä joitain historiallisia rakennuksia, jotka liittyvät maatalouden toimintaan ja jotka lähellä Ristin kadua, antoivat Poistu näistä vanhan Plazuela del Llanon kautta.


Eristetty pohjakerroksen suorakulmainen talo.
Rakentaminen tehdään kivimuurauksella, joka on kerätty raunioilla ja mudalla. Kulmissa havaitaan silloitettuja tuhkaroita, jotka antavat koheesion kokonaisuudelle.
Pää julkisivussa on kaksi aukkoa, jotka on sijoitettu keskiakselin vasemmalle puolelle, jolloin toinen puoli on sokea seinä.
Puuseppä on valmistettu puusta, hyvin kooltaan yksinkertaista, vain puulevyä, jossa on tasainen muotoilu. Lehdet keinuvat.
Taloon on kiinnitetty uuni, josta näet selvästi suun.
Katto on kalteva kaarevalla kattolaatalla, joka on valmistettu neljästä vedestä, missä Lima ja harjanne on sittemmin kerätty laastalla yhteenkuuluvuuden aikaansaamiseksi.Calle Antonio Curbelo, nº1

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Antonio Curbelo Street n 1

UTM koordinoi

X 360,511,76

Ja 3 135 463,78Calle Antonio Curbelo, nº1

VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO

No existe/n Bien/es Relacionado/s