CALLE AMILCAR GONZÁLEZ DÍAZ

Villa de Arafo
- Espacios Urbanos. Calles -
Amilcar Gonz lez D az föddes i Arafo den 21 mars 1916 klockan tio på morgonen och var son till D. Manuel Gonz lez Fari, infödd i Candelaria och Do a Celia D az Rodr guez som var från Arafo. Den 2 augusti samma år fick jag dopet i församlingen San Juan Degollado de Arafo av präst D. Hildebrando Reboso Ayala. De fick namnen på Amilcar Victoriano och var hans gudmor Do till Julia Hern ndez Hern ndez.

1945 bildade han tillsammans med andra läkare i den nämnda gruppen Nivaria-orkestern, som agerar i många städer i den isolerade geografin och når en förtjänad prestige.

1956, när 'anda La Candelaria ', saknade en regissör och ansvarig för sin akademi, genomgick sina värsta stunder, blev han inbjuden av flera araferos att ta hand om ledningen för gruppen och hans akademi. Trots den stora utmaningen att acceptera uppdraget, avvisar man professionella erbjudanden från viktiga platser på ön.

Under ledning av Don Amilcar har gruppen utvecklat en stor aktivitet, eftersom dess bra musikaliska arbete snart gav goda resultat, när nya studenter införlivades i gruppen.

Hans band La Candelaria dedikerade sitt första skivverk 2001, som han betitlade 'AL MASTER ' i vars presentation en historisk uppenbarelse av hans verk gjordes. Det var orättvist att avsluta denna biografi om Don Am lcar Glez För att inte tala om den enorma rollen han spelar i sitt liv, hans fru, Do to Francisca Gil Garc a, en sann hörnsten i sin karriär, där han samarbetade på ett animate sätt men med en konstant, osjälviskhet och osjälviskhet utan vilken man inte förstår en bana som lärarenCalle Amilcar González Díaz
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien