CALLE AMILCAR GONZÁLEZ DÍAZ

Villa de Arafo
- Espacios Urbanos. Calles -
Amilcar Gonz lez D az syntyi Arafossa 21. maaliskuuta 1916 kello kymmenen aamulla. Hän oli D. Manuel Gonz lez Farin poika, kotoisin Candelariasta ja Celia D az Rodr guez, joka oli kotoisin Arafosta. Saman vuoden 2. elokuuta sain kasteen San Juan Degollado de Arafon seurakunnassa seurakunnan papin, Hildebrando Reboso Ayalan, käsillä. Heille annettiin Amilcar Victoriano nimet ja hän oli hänen kummitätinsä Tee Julia Hern ndez Hern Ndezille.

Vuonna 1945 hän perusti yhdessä edellä mainitun ryhmän lääkäreiden kanssa Nivaria-orkesterin, joka toimii monissa saarimaantieteellisissä kaupungeissa saavuttaen ansaitun maineen.

Vuonna 1956, kun 'anda La Candelaria ', jolla ei ollut johtajaa ja vastuussa akatemiasta, kärsi pahimmat hetkensä, useat araferot kutsuivat hänet hoitamaan ryhmän ja hänen akatemiansa ohjausta. Huolimatta toimeksiannon hyväksymisen suurista haasteista hylättiin ammattitarjoukset saaren tärkeistä sijainneista.

Ryhmä on Don Amilcarin johdolla kehittänyt hienoa toimintaa, koska sen hyvä musiikillinen työ antoi pian hyviä tuloksia, kun uudet opiskelijat sisällytettiin ryhmään.

Hänen bändinsä La Candelaria omistautui ensimmäisen levytyönsä vuonna 2001, jonka hän nimitti 'AL MASTER ', jonka esityksessä tehtiin historiallinen näkemys hänen työstään. Oli epäreilua päättää tämä Don Am lcar Glezin elämäkerta. Puhumattakaan valtavasta roolista, jota hän elämässään, hänen vaimonsa, teet Francisca Gil Garcille, on uransa todellinen kulmakivi, jossa hän työskenteli yhteistyössä animaatioisesti, mutta jatkuvasti, epäitsekkäästi ja epäitsekkäästi ilman mikä ei ymmärrä opettajan tapaista etenemissuuntaustaCalle Amilcar González Díaz
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien