BARRANCO DE AÑAVINGO

Villa de Arafo
- Espacios Naturales. General -
Mielenkiintoinen luonnontila, joka on erittäin tärkeä sen hydrologiselle käytölle ja Arafon kunnan etnografiselle arvolle.

U201CA rotkalla ja sen läpi kulkevalla vedellä on esihistoriallisista ajoista lähtien erittäin tärkeä suhde alueeseen ja sen asukkaisiin.Barranco de Añavingo

Alkuperäiskunnat hyödyntivät sen kanavalla virtaavia lähteitä ja kun saari oli sisällytetty Kastiilin kruunuun, valloittajat käyttivät niitä hyväkseen, kuten voidaan nähdä Adelantado Alonso Fern -alueen jakaumissa. ndez de Lugo; lopettanut jakelun, Gonzalo de Mej as, siirtää vettä ja maata Augustinuksen Pyhän Hengen luostariin, 31. heinäkuuta 1509, joka on paikan pääomistaja useita vuosisatoja ja jonka munkit kanavoivat Avingon lähteen vesiä, joista He olivat omistajia ja esittelivät viljan, vihannesten ja hedelmäpuiden viljelyn, joista appelsiini, päärynä, manteli, viikuna ja erityisesti viiniköynnökset erottuivat.

Mutta tosiasia, joka yhdistää pääasiassa kunnan tähän paikkaan, tapahtuu, kun Sands-tulivuoren purkauksen jälkeen vuonna 1705 loput alueen lähteistä haudattiin pitäen yllä vain Avingon; kuitenkin rotkon kallion romahtaminen hautasi sen vuonna 1745, minkä vuoksi se katosi.

Hajoamista yritettiin epäonnistuneesti, joten ehdotetaan ottamaan kuva Pyhästä Augustinosta rotkon pohjaan, joka tehdään 21. syyskuuta 1751 rukousten ja rukousten välillä, jättämällä se luolaan, silloin he sanovat, että aika alkoi muuttua u201Sumujen ylittäminen merestä kohti huippukokousta '.

Sinä samana yönä myrsky nousi ja Don Juan Hern ndez Santiago, joka vastasi kuvan siirtämisestä ja edistäjästä, meni aamulla rotkoon. Saavuttuaan heille, missä he olivat jättäneet pyhän, hän huomasi olevansa vahingoittumaton ja vedessä Se on noussut uudestaan, kun roskat vetivät vettä, jonka se välitti naapureilleen.

Jyrkillä sisäänkäynnillään on tehty vaikuttava kanavointityö ...Barranco de Añavingo

KUNNALLISUUS: Arafo

ALUE: Kaista G marin ja Arafon laakson keskelle.

UTM KOORDINAAToi:

X : 358,393,76

Y: 3 136 463,14Barranco de Añavingo

-VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailu-opas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Maisemat ja maisemanhoito, Teneriffan alueoppaat. 'D Tutustu lounaaseen '. Tenydea, SL, lokakuu 2005.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Canarias Arqueol gica. 'Prospection n G Archeol G Valle Valley: Candelaria, Arafo ja G mar '. 2011, VOL. 19, PP. 35 - 74, ISSN 1888 u2013 4059.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. 'LA AVINGON SYNTYMISEN PALAUTTAMINEN ARAFOSSA. TUOTTEET O 'MILAGRO ' SAN AGUST N (1751) '. http://blog.octaviordelgado.es/

-Francisco Hänen rukouksensa Moreno, Juan Carlos Santamarta Cerezal ja Amanhuy Suarez P rez. Kanarian hydrologinen perintö '


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
LA RECUPERACIÓN DEL NACIENTE DE AÑAVINGO EN ARAFO
Patrimonio Hidráulico Canario