AUDITORIO JUAN CARLOS I

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Civil -
Den mest ambitiösa byggnaden som har byggts i Villa de Arafo är den som ägnas åt Auditorium, Conservatory och repetitionsrum för olika musikaliska grupper. Arkitekterna Luis Mar a Machi P rezs och Manuel S nchez de Le ns arbete invigdes av Kings of Spain den 24 juni 1994. Arbetena började 1992 och tog två år totalt realisering av samma .Auditorio Juan Carlos I

Beläget på Marrio Marrero Fari Street, har det en annan bakåtåtkomst genom Rafael Calvijo Street.

Det är ett unikt utrustningsprojekt i stadens centrum, som består av två faser.

Den första motsvarar ett auditorium-projektionsrum med en uppskattad kapacitet på 486 sittande personer fördelade i två höjder och som inkluderar både själva rummet och nödvändiga kompletterande utrymmen (administration, omklädningsrum, förvaring och projektionsrum).

Den andra delen består av ett kulturcenter som till största delen ägnas åt ett konservatorium för musik och är uppdelat i två våningar. Bottenvåningen innehåller fyra repetitionsrum för band, rondalla och koraller, samt en utställningshall och en cafeteria. Biblioteket ligger på toppen, bestående av ett filområde och ett läsrum. I resten av anläggningen är konservatoriernas klassrum och lagrings- och administrationsområden anordnade. Byggnaden har skapats som ett enhetligt element men med autonom drift av auditoriet och kulturcentret.Auditorio Juan Carlos I

KOMMUN: Arafo

OMRÅDE: Mario Marrero Farri Street på 54

UTM-KORDINATER:

X: 361.016.10

Y: 3.135.739,96Auditorio Juan Carlos I

-Fari till Pestano, F .: En resa genom Arafos arkitektoniska och etnografiska arkitektoniska arv: dess tillgångar av kulturellt intresse och andra förslag till öppning.

-Fari till Pestano, F .: Arafos historia, Arafos stadshus. 2004.

-VV AA: Arv från den historiska stadskärnan i staden Arafo, Final Master's Project i rehabilitering av byggt arv, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafo stadshus. www.arafo.es


Descripción Documento Descargar Documento
FICHA TECNICA AUDITORIO JUAN CARLOS I
ESTRUCTURA TÉCNICA DE SONIDO E ILUNACIÓN
Emplazamiento
Situación