AUDITORIO JUAN CARLOS I

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Civil -
Kunnianhimoisin rakennus, joka on rakennettu Villa de Arafoon, on omistettu erilaisten musiikkiryhmien auditorioille, konservatorioille ja harjoitushuoneille. Arkkitehtien Luis Mar a Machi P rez ja Manuel Sanchez de Le n työ vihittiin Espanjan kuninkaan toimesta 24. kesäkuuta 1994. Teokset aloitettiin vuonna 1992, ja niiden toteutuminen toteutti 2 vuotta. .Auditorio Juan Carlos I

Marrio Marrero Fari -kadulla sijaitsevalta hotellilta on toinen pääsy takaosaan Rafael Calvijo -kadun kautta.

Se on kaupunkikeskuksen ainutlaatuinen laiteprojekti, joka koostuu kahdesta vaiheesta.

Ensimmäinen vastaa auditorioprojektiotilaa, jonka arvioitu kapasiteetti on 486 istuvaa ihmistä kahdessa korkeudessa ja joka sisältää sekä huoneen itsensä että tarvittavat täydentävät tilat (hallinto, pukuhuoneet, säilytys- ja projektiohuone).

Toinen osa koostuu kulttuurikeskuksesta, joka on omistettu pääosin musiikin konservatorioon, ja se on jaettu kahteen kerrokseen. Pohjakerroksessa on neljä harjoitustilaa yhtyeille, rondallalle ja korallille sekä näyttelyhalli ja kahvila. Kirjasto sijaitsee yläosassa, ja se koostuu tiedostoalueesta ja lukusalista. Muussa laitoksessa on järjestetty konservatorion luokkahuoneet sekä säilytys- ja hallintoalueet. Rakennus on luotu yhtenäisenä elementtinä, mutta auditorion ja kulttuurikeskuksen autonomisella toiminnalla.Auditorio Juan Carlos I

KUNNALLISUUS: Arafo

ALUE: Mario Marrero Farri Street, 54

UTM KOORDINAAToi:

X: 361,016,10

Y: 3 135 739,96Auditorio Juan Carlos I

-Fari Pestanoon, F .: Matka läpi Arafon arkkitehtonisen ja etnografisen arkkitehtonisen perinnön: kulttuurin kannalta kiinnostavat varat ja muut avaamista koskevat ehdotukset.

-Fari Pestanoon, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VV AA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es


Descripción Documento Descargar Documento
FICHA TECNICA AUDITORIO JUAN CARLOS I
ESTRUCTURA TÉCNICA DE SONIDO E ILUNACIÓN
Emplazamiento
Situación