CONVENTO DE SANTO DOMINGO

TEGUISE
- Arquitectura Religiosa. Conventos -
Tämä oli Santo Domingon luostarikirkko, kotelo, joka perustettiin 1800-luvun alkupuolella kirkossa, joka rakennettiin jo 1700-luvulla. Koko omaisuus oli osa La Orotavan naapurin, Gaspar Carrasco Rodr Guezin kapteenin lahjoitusta, joka oli luovuttanut erilaisia ominaisuuksia tätä tarkoitusta varten. Luostarin valtuutusasiakirja on 10. helmikuuta 1725.

Tuolloin yleinen alue ulottui vasemmalla puolellaan, muutettiin nyt kaupungintaloksi, ja nyt on mahdollista harkita joitain alkeellisia jäännöksiä. Sen kirkko on tänään näyttelyhalli ja edelleen esittelee alkuperäisen temppelin pääalttarin, joka on omistettu Armon Neitsyttilälle. Nautimme myös Dominikaanisen ritarikunnan sponsoroiman Roosikirkkojen rohkaisukirkko- ja mamposterin palatsista. Siinä on tämä temppeli, vaikka se onkin erittäin huonontunut, ainoa raiskaus, jossa on seinämaalauksia, joita voidaan nähdä koko Lanzarotella. Sen alaosassa on luostari, ainutlaatuinen saaren kirkolliselle perinnölle temppelin sisällä.Convento de Santo Domingo

VILLA-DETEGUISIN OPAS. Cabildo de Lanzaroten historiallinen perintöpalvelu. 2003

Osoite: A. Sebastian n Hern ndez Gutierrez y Mar Antonia Perera Betancortille

Suunnittelu: Francisca Mar Perera Betancortiin, Guacimara Batista Rivero, Mar Antonia Perera Betancortiin ja A.Sebasti n Hern ndez Guti Rrez.

Valokuva: Jos Farray, V deo Humer, Teguisen historiallisen arkiston valokuvarahasto ja Cabildo de Lanzaroten historiallisen perinnön palvelu.Convento de Santo Domingo

Sillä on kaksi alusta, pääosan mitat ovat 36 neliömetriä ja 8 metriä leveä, ja sillä on viisi askelta kiivetä alttarille. Se on sivusta erotettu hiukan pienemmällä, neljä puoliympyrän muotoista kaaria, kanterista punaiseen ja mustaan.

Aatellon koostumuksen julkisivussa erottuvat kaksi suurta ovea ja lasiovi. Dominikaanisen järjestyksen symbolit näkyvät punaisella oikealla. Ovet ovat puoli pistettä ja ne on kehystetty pihdillä. Molemmat ovet ovat kaksinkertaiset rungolla. Sivusuuntaisen navan julkisivu on suora ja suorakaiteen muotoinen.

Katto on päällystetty kattolaivoissa ja neljä vettä kappelissa. Oikealle puolelle kiinnitetty peruskivikappeli menetti katonsa 1800-luvulla.

Sen sisällä on syytä mainita 1800-luku.

Kunnan viranomaiset sopivat vuonna 1956 tekevänsä sarjan uusintasarjan, joka oli jo tarkoitettu kaupungintaloille ja julkisille kouluille. Valmistuneessa rakennuksessa oli tasainen katto muotoinen katto. Seinät on valmistettu kivikivestä, julkisivulla on veistetty kansi, jossa on puoliympyrän muotoinen kaari punaista tuffia ja puinen kaide.Convento de Santo Domingo
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s