CONVENTO DE SAN FRANCISCO

TEGUISE
- Arquitectura Religiosa. Conventos -
Olemme jättäneet Teguisen fransiskaaniluostarin kirkon, temppelin, joka oli omistettu Mirafloresin neitsyttilälle. Laitoksen perusti Gonzalo Argote de Molina, joka halusi suorittaa testamenttisopimuksen 1534 Sancho de Herrera, Se tai de Lanzarotesta. Sanchon tahto oli rakentaa luostari Famaraan, kohtaan, joka oli 1500-luvulla harvaan asuttu, rannikkoalue ja siten vaarallinen johtuen puolustuskyvyttömyydestä monien ilotulitusvälineiden edessä, jotka saarella saapuivat pohjoisesta. Lähinnä Afrikassa.

Vuonna 1588 Gonzalo Argote määräsi uskonnollisen kompleksin rakentamisen, tekemällä siitä ensimmäisen luostarin, joka perustettiin Lanzaroten saarelle ja ohitti kirkonsa, toimien parokiaalina sotilaallisena tavoitteena ja viimeisenä useista ryöstöistä ja tulipaloista.


VILLA-DETEGUISIN OPAS. Cabildo de Lanzaroten historiallinen perintöpalvelu. 2003

Osoite: A. Sebastian n Hern ndez Gutierrez y Mar Antonia Perera Betancortille

Suunnittelu: Francisca Mar Perera Betancortiin, Guacimara Batista Rivero, Mar Antonia Perera Betancortiin ja A.Sebasti n Hern ndez Guti Rrez.

Valokuva: Jos Farray, V deo Humer, Teguisen historiallisen arkiston valokuvarahasto ja Cabildo de Lanzaroten historiallisen perinnön palvelu.Convento de San Francisco

Sakraali koostui kahdesta ruumista. Kirkko ja monacal riippuvuudet. Joten kotelon vasemmalla puolella oli yleinen alue, jossa friarit asuvat. Avaruus, joka yhdeksännentoista vuosisadan ensimmäisen puoliskon takavarikoinnin jälkeen siirtyi yksityisiin käsiin, jättäen alkeellisesta luostarista jäänteitä.

Tällä hetkellä kirkossa, yhdessä entisen Dominikaanisen luostarikirkon kanssa, säilytetään tärkein mutakatto Lanzarotella. Paikka on nyt muutettu sakraalitaiteen museoksi, ja siinä on säilytetty tärkeitä alkuperäisiä elementtejä, kuten barokkityyliset alttaritaulut, jotka on omistettu Mirafloresin neitsytärkeä, San Antonio de Padovaa ja tahrattoman raskauden evankeliumia, jälkimmäinen kolme ruokia, joihin heidät säilytetään Lanzarotella. Museo tarjoaa tärkeän näytteen Lanzaroten nykyajan historiallisesta ja taiteellisesta perinnöstä.

Pääjulkisivu koostuu suuresta oven ulkopuolelta, joka on tarkoitettu kattoikkunaan. Ovi kanisteripiispan kanssa ja tällä kierre kummallakin puolella ja kapealla keskellä. Oven kaari on puoli pistettä.

Pienemmässä navassa sama koostumus toistetaan, samalla puolipyöreällä kaarilla, mutta ilman piispaa, yläikkunalla. Ovet on valmistettu kehyksistä ja kaksoislevyistä.


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s