CASA DEL MÉDICO

TEGUISE
- Arquitectura Pública. General -
Se vie osan aurinkoprimaatista, joka ulottuu Plaza de San Franciscolle. Teguisen lääketieteellinen talo vihittiin käyttöön 18. heinäkuuta 1954. Rakennus rakennettiin sisäministeriön varoilla. Phalanxin sosiaalinen työ ja Cabildo de Lanzaroten panos. Tämän ansiosta oli mahdollista pystyttää rakennus, joka laskettiin talon huoneiden lisäksi, joissa oli tilaa sairaiden väliaikaiseen asennukseen, terveyskeskukseen, hätäpakkaukseen, laboratorioon ja toimistoihin.

Kiinteistö edustaa Francon arkkitehtuurin jättämää jälkeä Teguisessa, koska hänen projekti noudatti mallia, jota on kutsuttu taloudellisen valvonnan arkkitehtuuriksi, koska juuri tämä sotilaselin mainosti Saaristomeren järven varusteita vastauksena autioitumiseen. n jäi Espanjan sisällissodan jälkeen. Se on tällä hetkellä kolmannen ikäjärjestön yhdistyksen ja naisten toimiston päämaja.

Tällä hetkellä käytössä Teguisen kunnallisradion tilatCasa del Médico

VILLA-DETEGUISIN OPAS. Cabildo de Lanzaroten historiallinen perintöpalvelu. 2003

Osoite: A. Sebastian n Hern ndez Gutierrez y Mar Antonia Perera Betancortille

Suunnittelu: Francisca Mar Perera Betancortiin, Guacimara Batista Rivero, Mar Antonia Perera Betancortiin ja A.Sebasti n Hern ndez Guti Rrez.

Valokuva: Jos Farray, V deo Humer, Teguisen historiallisen arkiston valokuvarahasto ja Cabildo de Lanzaroten historiallisen perinnön palvelu.Casa del Médico
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s