CASA DE LA CULTURA

TEGUISE
- Arquitectura Doméstica. La Casa Urbana -
Perinteinen Orial-tyylinen talo rakennettiin 1800-luvun puolivälissä ja kunnostettiin 1800-luvulla. Siinä on kaksi kerrosta, joissa on tasainen katto. Tämä kiinteistö rakennettiin alun perin kahdesta sisäpihasta, joista toinen oli keskellä ja toinen takana, ja molemmissa oli vastaavat säiliöt, jotka määrittelevät perinteisen yhden perheen kodin kotitilan La Villa de Teguisen yhteydessä ja kotoisin Lanzarotelta.

Kiinteistö muutettiin hoitokouluksi, joka on akateemisesti kytketty Las Palmas de Gran Canarian yliopistoon, ja kyseisen yliopiston päämajaan.

Se on tällä hetkellä Honin kulttuuritalo. Teguisen kaupungintaloCasa de la Cultura

VILLA-DETEGUISIN OPAS. Cabildo de Lanzaroten historiallinen perintöpalvelu. 2003

Osoite: A. Sebastian n Hern ndez Gutierrez y Mar Antonia Perera Betancortille

Suunnittelu: Francisca Mar Perera Betancortiin, Guacimara Batista Rivero, Mar Antonia Perera Betancortiin ja A.Sebasti n Hern ndez Guti Rrez.

Valokuva: Jos Farray, V deo Humer, Teguisen historiallisen arkiston valokuvarahasto ja Cabildo de Lanzaroten historiallisen perinnön palvelu.Casa de la Cultura

Tämä rakennus on huomattava, lähinnä sen voimakkaasta tilavuudesta, mutta myös puusepän ja kaappivalmistajan työstä, joka kohdistuu sisustuselementteihin, kuten portaikko aloitettiin puolipyöreän kaarin alla ja peitettiin kauniilla mutapurkikatolla , Mudejar-linjan katto tai kaksoislehtiruutujen tyylikkäät ikkunat ja ulkoovi, joka edustaa yhtä paikan tyypillisimmistä rakennuksista.

Keskikokoinen talo, jossa on kaksi terassia, joista toinen sijaitsee keskiasennossa ja toinen tontin takana. Molemmat säiliöt sadeveden keräämistä varten, kanisterin a-aukot b ja seinät, jotka on peitetty lohkareilla vuotojen estämiseksi.

Kantavat seinät ovat kerrostettuja, ja niiden yläosassa on kolme ja alaosassa kaksi kantavaa ikkunaa, joissa on litteä katto.Casa de la Cultura
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s