CASA SPÍNOLA

TEGUISE
- Arquitectura Doméstica. La Casa Urbana -
Se oli Dominikaanisen ordin vanha omaisuus, joka myytiin Sp nola -perheelle. Täällä asuivat Sp nola -klaanin merkittävät jäsenet. Muistamme tässä mielessä kuvanveistäjä Francisco Sp nola, maalarit Francisca ja mar Rosa Sp nola, kirjailija Dominga Sp nola, sisaret Esperanza ja Manuela Sp nola Ram rez tai kirjailija Leandro Sp nola Perdomo, jolle talo oli inspiraation lähde monille hänen unohtumattomille tullisivuilleen.


VILLA-DETEGUISIN OPAS. Cabildo de Lanzaroten historiallinen perintöpalvelu. 2003

Osoite: A. Sebastian n Hern ndez Gutierrez y Mar Antonia Perera Betancortille

Suunnittelu: Francisca Mar Perera Betancortiin, Guacimara Batista Rivero, Mar Antonia Perera Betancortiin ja A.Sebasti n Hern ndez Guti Rrez.

Valokuva: Jos Farray, V deo Humer, Teguisen historiallisen arkiston valokuvarahasto ja Cabildo de Lanzaroten historiallisen perinnön palvelu.Casa Spínola

Talo on rakennettu kahdelle tasolle, jolloin keskipiha on keskuksen keskuksessa, johon myös tärkeä parveke asennettiin, muodostaen gallerian. Kartanon oikealla puolella on suuri puutarha, joka on sittemmin muutettu urheilu- ja virkistysalueeksi paikallisen neuvoston pyynnöstä.

Sille on ominaista kaksinkertainen L-kerros, sisäpihalla, yksi Teguisen kauneimmista. Patio on keskeinen ydin, jonka ympärille maan ja ylemmän kerroksen yksiköt jakautuvat. Pääsy siihen tehdään suoraan salin kautta. Siinä on kiviin kaiverrettu säiliö ja peitetty puisella poralla. Kaksikerroksisena talona vaakapalkit sijoitetaan jalkatuilla, joihin rakennetaan parvekkeiden ja portaiden organisaatio.

Pohjakerroksessa on ovi ja kaksi ikkunaa, ylemmässä kerroksessa neljä ikkunaa, joissa on neljäsosa, kulmat on tehty kivestä, litteä katto ja kivi kivessä.Casa Spínola
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s