CASA PERDOMO

TEGUISE
- Arquitectura Doméstica. La Casa Popular -
Tämä kiinteistö kuului Robayna-perheelle kahdeksannentoista ja yhdeksännentoista vuosisadan aikana, mutta kahdennenkymmenennen vuosisadan jälkipuoliskosta lähtien siitä tuli Perdomo-perheen omaisuus, jonka myöhemmin, vuonna 1988, osti La Villa de Teguisen ylivoimainen simo-kaupungintalo.

Tärkeän kuntoutuksen jälkeen, jossa joitain mutapuristalon primitiivisiä huoneita kunnioitettiin, historiallinen arkisto asennettiin tähän taloon.


VILLA-DETEGUISIN OPAS. Cabildo de Lanzaroten historiallinen perintöpalvelu. 2003

Osoite: A. Sebastian n Hern ndez Gutierrez y Mar Antonia Perera Betancortille

Suunnittelu: Francisca Mar Perera Betancortiin, Guacimara Batista Rivero, Mar Antonia Perera Betancortiin ja A.Sebasti n Hern ndez Guti Rrez.

Valokuva: Jos Farray, V deo Humer, Teguisen historiallisen arkiston valokuvarahasto ja Cabildo de Lanzaroten historiallisen perinnön palvelu.


Sijaitsee yhdessä historiallisen Villa de Teguise -kompleksin äärimmäisyyksistä, hyvin lähellä Bethencourtin Maciot-aukiota, ja sen vieressä on nurkkitontti, julkisivut teurastajakatuille ja Juan de Bethencourtille. Se on Teguisen perinteinen kaupunkitalo.

Siinä oli kolme huonetta (kaksi ikkunoita ulkopuolelle), ruokasali, käytävä, keskuspiha vesisäiliöllä, keittiö, kylpyhuone, sisäpatio kadulle ja pieni navetta.

Vanha ruokasali on nykyään arkiston keskeinen huone, patio ja käytävä vastaavat luku- ja työtilaa. Yhdistetyt huoneet ovat rahastovarasto, ja patio on ilmastoitu kuntien sanomalehtikirjastoksi.

Pää julkisivussa on kaksi ikkunaa ja iso kaksilehtiinen ovi, jossa on kiviportaat ja -kaari, kivirakenteet ja nurkkakulmat. Sisäkatot ovat teetä, litteä katto ja ulkoseinät ovat aallotettuja.


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s