CUARTEL DE ALMEYDA

Santa Cruz de Tenerife
- Arquitectura Militar. Fortificaciones -
Almeydan tai Almeidan kasarmi, joka sijaitsee paristolla Santa Cruzin kaupungin pohjoispuolella, pienellä tasangolla merenpinnan yläpuolella Anaga Avenuen suhteen, muodostui yhdessä San Carlosin ja Castillo de San Crist balin kanssa, kaupungin tärkein armeija.
Rakennus alkaa vuoden 1858 lopulla armeijan Salvador Clavijo ja Plo -hankkeen puitteissa, mutta erilaisten vaikeuksien vuoksi sitä ei voitu valmistaa ennen kuin lähes 1900-luvulla.

Se sijaitsee lähellä Barrio de El Toscalia, maalla, jota he kutsuivat u2018Los Melones u2019, ja miksi he ylittivät eri rotkoja, ja San Antonio Beach -nimisen, nykyään puuttuvan, alku.

Sarja sisältää kehän sisällä kolme muuta rakennusta: rakennus, joka sijaitsee päärakennuksesta itään yhdellä tasolla ja jonka yläpintaan akku on rakennettu; pohjoiseen toinen omaksunut etuosa ja kolme kaksikerroksista kasetoveria; ja lopuksi länteen kolme yhden kasvin kasemaattia ja kasarmin tavoitteessa.Cuartel de Almeyda

Romanttisen klassismin merkitty tyyli, jonka piirtävät julkisivun yksinkertaiset linjat ja kasarmin koristelu, kuvaavat Manuel de Oran selkeää vaikutusta sotilaallisten töiden päällikköön Domingo Siciliaan.

Rakennuksen rakenne on piirretty suljetun hevosenkengän muotoon, jossa pääjulkisivu sijaitsee. Siinä on kaksi kerrosta, joissa erilaiset aukot jakautuvat koko rakennuksen kehään muodostaen yhteensä 13 ikkunaa ja pääoven.

Pääsatamaa reunustaa kaksi kaiteet, jotka osoittavat pääsyn sisäänkäynnille. Jambs ace, jonka luola mukautti valkoisiksi veistetyiksi doveloiksi. Ikkunoissa on epäsäännöllisen muotoinen kivi-alfiz.

Yläkerrassa putket sijaitsevat ja rakennuksen alaosassa on porsaanreikiä, jotka kaikki on tehty valkoisesta kivestä.
Rakennuksen yläosasta kruunauksena löydämme peruskivistä kordonia, jolle akun koriste on asetettu korkealle.

Kivi ympäröi myös koko rakennuksen kehää.
Sisältä suuri maa erottuu puolipyöreällä tavalla ja atriumin ollessa molemmissa kerroksissa.Cuartel de Almeyda

KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife

ALUE Centro-Ifara District

OSOITE N Calle San Isidro, 2Cuartel de Almeyda

Keskeytetty.

Suojausaste: Integroitu.

PGO Santa Cruz de Tenerife.Cuartel de Almeyda

- Santa Cruz de Teneriffan hoitosuunnitelma, osa 3, osa 3.2.1-3, asiakirja nro. 18.

- DARIAS PR NCIPE, A. (2004). u2018Santa Cruz de Tenerife. Kaupunki, arkkitehtuuri ja historiallinen muisti 1500–1981 u2019, osa I. Toimittaa Santa Cruz de Teneriffan kaupunginvaltuustoa.


Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.
Miguel ngel Fern ndez Matr n.
Jos Luis D lukee Mart nezin.
Armiche lvarez P rez.
Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini RuizCuartel de Almeyda
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien