CASTILLO DE SAN CRISTÓBAL

Santa Cruz de Tenerife
- Arquitectura Militar. Fortificaciones -
Ennen linnaa sijaitsi torni ja myöhemmin linnoitus, joka korvattiin San Crist balin linnalla, jonka perusteet ovat tällä hetkellä löydetty nykyisen Plaza de Espa a.

Linna rekisteröitiin kiinteistörekisteriin 6. marraskuuta 1900 kansioon 207, nro 340, kaupunginvaltuuston kirja 101, maatila 6620, merkintä 1, josta saa seuraavat tiedot: kokonaispinta-ala josta 3 087,89 m rakennettiin 2 444,89 m laitoksella ja kahdella 642,58 m; Se reunusti pohjoisessa Guardia del Principalin vartalon kanssa, etelässä Rambla del General Guti rrezin ja Playan kanssa, idässä rannan kanssa ja lännessä Plaza Realin (nykyään Plaza de la Candelaria) kanssa.
Hänen hiukan suurin kunnia oli, kun amiraali Nelson ja hänen laivastonsa yrittivät valloittaa saarta, turhautuneena kovasta puolustuksesta, menettäen kätensä tykipallosta, joka jätti linnan.

Linna tuhoutui kokonaan vuoteen 1930 mennessä.Castillo de San Cristóbal

1500-luvulla oli valloituksessa rakennettu torni, joka puolustaa intialaisten satamaa, mutta ei meren hyökkäyksiltä. Myöhemmin se korvattiin linnoituksella vuonna 1556, jota kutsuttiin myös 'C vanhaksi metro '. Ja vuonna 1575 aloitetaan San Crist Balin linnan rakentaminen, joka sai tällaisen nimen La Lagunan suojeluspuolen kunniaksi, ollessa pieni tai vahva Lohdutushermitagen ympärillä, joka oli purettu yhdessä edellisen linnoituksen kanssa rakennusmateriaalien hyödyntämiseksi.

Se muodosti säännöllisen linnoituksen, joka oli mukautettu maastoon, tilanteeseen ja puolustukseen; olla muodoltaan seinämäinen neliö, jonka pituus on 53 x 50 metriä. Neliön edessä on kaksi seinää, 8,3 m. korkea, niiden kiinnityslaitteen aukkojen kanssa; tämän seinän edessä oli toinen, pienestä korkeaan, joka leikattiin kanssasi. Kateenkorvan meren etuosa, jonka meri oli lyönyt puoleensa, asennettiin ulkoneville kiville ja vuosien ajan huolimatta sen pilli oli täydellisessä kunnossa purkamispäivänä.
Tämä linna aloitti 20. tammikuuta 1577 kunniallisen historiansa, mutta vasta linnan työt valmistuivat vasta 30. marraskuuta 1578.

Vuonna 1588 herra Leonardo Torriani ehdottaa, että pääaukiolle annettaisiin enemmän tilaa, edistämällä rakennusta maan kielen varrella, joka erotti poukaman Santa Cruzin rannasta. Hän neuvoi rakentamaan laaja vallihauta, jonka vedet tulvivat ja jota linnalla pidettiin kaupungin kanssa tuntemattomana, ja ehdotti myös variaatioita kastilialaisten huoneisiin, varastoihin, vesisäiliöihin jne.
Siinä tehtiin useita myöhempiä uudistuksia, joista viimeinen tehtiin vuonna 1724, vaikka ne eivät muuttaneet sen rakennetta liikaa.
Viimeisen uudistuksen jälkeen pysyttele melkein samana, olematta pieniä muutoksia. Anekdoottisena esimerkkinä eräistä asiakirjoista löydämme varuskunnan sotilaiden itse rakentamista kasarmeista, jotka ...Castillo de San Cristóbal

KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife

Anagan piirin alue

OSOITE Dique Street, 27 - Trinquete Street


Linna rakennettiin edellisen linnoituksen purkamisella saaduilla materiaaleilla. Käytettiin myös kiviä ja puuta, joka purettiin ns. Old Bridge ', vanha linnoitettu torni. Pilli oli pohjassa vulkaanista kivikiveä, joka ei saavuttanut puolta korkeudesta, ja muu muuraus.
Nämä elementit lepäävät melkein ilman mitään perustaa basaalityyppisille laaville, jotka vallitsivat tällä rannikkoalueella.
Vulkaanisella kallioperällä on ominaisia v aarteita, sieni ja esiintyy tyhjiä alueita, mikä tekee siitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä lämpö-, staattisen ja palonkestävän eristimen, joka on selvästi parempi ja jota ei saada muilla luonnollisilla rakennusmateriaaleilla . Vulkaanisten kiviharkkojen käyttö rakentamisessa mahdollistaa niiden suotuisten teknisten ja teknisten ominaisuuksien vuoksi parantaa työn yleistä kannattavuutta ja sen ulkoasua.


Rakennusjärjestelmä

Kivenlohkot, jos mahdollista, kostutetaan tai suihkutetaan vedellä huokosissa läsnä olevien hienojen hiukkasten poistamiseksi, asetettiin laastilla, joka oli valmistettu sideaineilla, hiekalla ja vedellä. Teneriffan saarella käytettiin tavallisesti Kanarian saaren mäntyä, josta tee tulee, käytetyn puun suhteen. Sitä käytettiin ikkunoiden, ovien, kaiteiden, portaiden jne. Toteuttamiseen.
Rappaus julkisivuilla, jotka eivät olleet merelle päin, tehtiin kalkkimurskeella, materiaalilla, jota käytettiin laajasti saarilla rakennusten vuoraukseen.Castillo de San Cristóbal

Linna purettiin vuonna 1930, ja sen saavuttamiseksi käytiin taistelu jotain yli neljänneksen vuosisadan ajan vuodesta 1883 lähtien.
Päähenkilöt olivat Santa Cruzin sotilashallitus, sen pormestarit ja jopa kuningas Alfonso XIII teoksista kiinnostuneiden liikemiesten lisäksi. Sotilashallitus tuki linnan säilyttämistä, kun taas pormestarit taistelivat linnan tuhoamiseksi, jopa kuningas Alfonso XIII Teneriffan vierailulla puolusti Santa Cruzin kaupunginjohtajaa.
San Crist balin linna oli Plaza de Santa Cruzin sotilashallinnon toimipaikka, mutta koko yhdeksästoista vuosisadan ajan sitä on tehty siinä työssä, kaupungintalon rakentamassa uudessa vartiossa, V. Alonso de Armin hankkeesta tai vuonna 1872.
Vuoden 1883 jälkeen se alkoi, kun hän alkoi pohtia vakavasti purkamistaan. Juan Maffiotten lehdistössä esittämä suunnitelma ehdottaa sen sijaan esplanadin muodostamista, jonka toiselle puolelle rakennetaan Capitan a del Puerto ja vastakkaisella puolella kansallinen koulu, paikallaan neliö Maisema näiden kahden välillä.Castillo de San Cristóbal

Tulkkauskeskus 'Castillo de San Crist bal ' sijaitsee Plaza de Espa a -aukion alla, sen vierailuajat ovat maanantaisin klo 10–18. Sitä hallinnoi Teneriffan saaren neuvoston itsenäinen museoiden ja keskusten järjestö. Ajatus tämän paikan luomisesta syntyi kesäkuun 2006 kaivausten jälkeen neliön uudistamiseksi, kun arkeologiset jäännökset löydettiin. Siitä lähtien on päätetty arvostaa jäännöksiä, suojella niitä ja avata ne yleisölle.
Siihen pääsee portaita pitkin, jotka johtavat alas vastaanotolle, jossa hymyilevä kasvot pitävät. Se on vapaa pääsy. Se tiivistää seinillään espanjaksi ja englanniksi tarinoita Kanariansaarista ja sen puolustusjärjestelmistä tai linnoista. Lisäksi ripustetaan kaksi suurta kivilevyä, joihin on merkitty linna. Yhdessä huoneessa on vaikuttava Tigre-kanjoni, jonka tarinat kertovat, repi Nelsonin käsivarteen.
Sitten lopussa kahdesta erilaisesta käytävästä näet linnan jäännökset, sen perustat ja eräitä hirveästi ruosteisia kanavia, ja minä ajaen kaksi, jotka lepäävät siinä, mitä ne ovat, vanhaan kivilaatikkoon. Näiden raunioiden toisessa päässä on näyttö, joka tuottaa dokumentin elokuvasta linnasta.
Kaikella tässä vierailu on hyvin lyhyt, muutama minuutti, mikä ei anna aikaa tai kyllästyä. Sitten menemme takaisin ulos missä hymyilevä concierge ja samat sisäänkäynnin portaat.
Ei ole epäilystäkään tämän paikan tärkeydestä, joka muistuttaa englantia siitä, että he eivät aina voittaneet minne mennään, ja muistuttaa meitä menneisyydessämme elintärkeästä rakennuksesta, rakennuksesta, joka ei koskaan jää huomaamatta, niille, jotka kävivät kaupungissa, tai hyökkäsi häntä ja sen asukkaita vastaan. Se pitää historiallisen muiston hengissä. Ehkä ainoa asia, josta puuttuu, on linnan mittakaavamalli, joka antaa täydellisen kuvan sen muodosta. Mitä arvostetaan, on se, että se on ilmainen ...Castillo de San Cristóbal

- GARC A ARGUELLES, A. (1982). Artiller a: n historia Teneriffalla. Toimitettu grafiikka Teneriffasta, Santa Cruz de Tenerife.

- PINTO Y DE LA ROSA, JM (1996). Muistiinpanoja Kanariansaarten muinaisten linnoitusten historiasta. Ed. Kanariansaarten alueellinen sotamuseo, Santa Cruz de Tenerife.

- CIORANESCU, A. (1979). u2018History of Santa Cruz de Tenerife u2019, voi. III (1803 - 1977). Ed. CE Säästöpankit. Teneriffan Santa Cruz.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.
Miguel ngel Fern ndez Matr n.
Jos Luis D lukee Mart nezin.
Armiche lvarez P rez.
Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.


Descripción Documento Descargar Documento
Planimetria 1773
Planta 1773
Planimetria 1867
Planimetria 1867