CASERIO DE LAS PALMAS DE ANAGA

Santa Cruz de Tenerife
- Arquitectura en el medio rural. Haciendas -
Pyörän ensimmäiset historialliset viitteet juontavat juurensa 1700-luvulta, kun Gonzalo Fern ndez de Ocampo osti Las Palmasin kartanon vuonna 1610 Armas-perheeltä. Fern ndez Ocampon linja on perustettu Teneriffalla valloituksen jälkeen ja sen jäsenillä oli tärkeitä julkisia tehtäviä saaren hallituksessa.

Jo vuonna 1684 on todisteita Pedro Fern ndez de Ocampon rakentamasta haciendaan kiinnitetyn San Gonzalo de Amaranten Hermitage-rakennuksesta. Vuonna 1681 tämä omistaja mainitsee omistamansa mayorazgon talot Las Palmasin laaksossa, jotka viittaavat varmuudella nykyiseen kartanoon todistaen sen antiikin.Caserio de Las Palmas de Anaga

Hacienda näyttää U: n muotoisen kasvin, joka on ominaista monille samanlaisille rakennuksille saarella. Pieni eremitaatti sijaitsee NE-kulmassaan vapautettuna rungona ja nivelletty yhdellä korkeustasolla.

Pääjulkisivu on suunnattu pohjoiseen ja sen länsipäässä on viheltävä kehys ja ovi, jolla on kaksi puulehteä, on jo kadonnut. Sisääntuloaulan kautta pääset sisäpihalle, joka on talon nivelosa, jossa on kaksi dragoa.

Talo on 36 m pitkä ja 28 leveä, ja sen enimmäiskorkeus on 3,7 m.

Toiminnallisesta näkökulmasta katsottuna rakennus on jaettu kahteen selvästi erotettuun alaan, joissa on yhteensä 11 yksikköä: palvelualue itään, savipäällysteellä (paitsi puutalosta valmistettu piha); ja kotimaan alue lännessä, tietyn laadun kassakattoineen, mukaan lukien keittiö (jossa säilytetään kaksi uunia ja takka) ja missä myös viinitilat sijaitsevat. Tämän sektorin huoneet on kytketty toisiinsa toisin kuin toisessa sektorissa, jossa yksiköillä ei ole sisäistä viestintää.

Jalo-sektorin jalkakäytävät vuorottelevat kiven kanssa savitiilet ja vain kellarissa on rammed earth. Jotkut konservoiduista ikkunoista ovat giljotiinia, eivätkä vastaa alkuperäisiä.

Joissakin yksiköissä katon katot (kalteva kahteen ja neljään veteen) ovat saaneet aikaan, kun taas toiset ovat kadonneet.

50 cm paksut seinät on tehty kivestä, kalkista ja mudasta. Kivet on veistetty vain hyvin julkisivun luoteiskulmaan, eremitaasin luoteiskulmaan sekä oven ja sen miekan kaariin. nurkkatuhlareissa ja yhden seinän rakenteessa käytetty punainen tuffi tuli louhoksesta, joka sijaitsi lähellä sijaitsevassa Roque de Adernossa. Alkeelliset seinät peitettiin kalkkikerroksella ...Caserio de Las Palmas de Anaga

Hermitage San Gonzalo

San Gonzalon Eremitaatilla on ainutlaatuinen puolen pisteen kansi kannessa, jolla on identtinen materiaalimiekka ja savilaatat. Ulkopuolella sillä on nelivesiinen katto, jossa on kaarevat laatat, kun taas mielenkiintoinen kahdeksankulmainen kassakato on dokumentoitu kaavamaisesti puristamalla. Sen kukka- ja geometriset koristeet ovat ominaisia barokille.

Eri rakennuksia

Päärakennuksen ympäristössä on erilaisia rakennuksia (maalaistaloja), jotka ovat olleet välittäjien tai maatilan työntekijöiden yhteydessä maatilaan ja joilla on perinteiselle arkkitehtuurille ominaisia rakentavia piirteitä. Tarkemmin sanottuna, on olemassa kuusi sarjaa, joista osa on ilman suojaa, toiset osoittavat hyväksyttävän säilyvyyden. Joissakin tapauksissa ne näyttävät olevan yhdenmukaisia useiden yksinkertaisten rivimoduulien kanssa, joissa on kaksi ja neljä vesitiilikattoa.

kohti haciendan takaosaa, tilan länsisiipin nurkassa on viinitila, joka liittyy 1700-luvun viinitarhan viljelyn puomiin, se on viinitila, joka on kiinnitetty ja kaivettu kallioisella paljaalla, kuten on tapana Hyödynnä Anaga, säilyttää edelleen viinitilan talletuksen biquerassa, kylpyammeessa tai toisessa talletuksessa ja sen näyttävästä noin kahden tonnin veistetystä kivistä. Sen puiset elementit ovat kadonneet melkein kokonaan, jättäen vain palkin etutuet (v neitsyt).

Hornos

Tällä alueella on tarkalleen huone, jossa on uuni ja hieman sen alapuolella, ja joka muodostaa osan pääjulkisivusta keittiön, jossa on uuni ja sen kaksi kiveen kaiverrettua reikää, viimeistelty puoleen pisteeseen, niissä on iso palkki verhoena (mahdollisesti barbuzanona puuttuvan savupiirin suorakulmaisen kellon tukemiseksi).

Tämä koko oleskelu on yksi kaatuneimmista, koska olen menettänyt ...Caserio de Las Palmas de Anaga

Las Palmas de Anagan talon suojelua koskeva erityissuunnitelma on laadittu Espanjan historiallisen perinnön sääntelystä 25. heinäkuuta annetun lain 16/85 mukaisesti sen 20 artiklan mukaisesti, jossa se velvoitetaan Cabildon kulttuurin, historiallisen perinnön ja museoiden pääkoordinaattorin 3. kesäkuuta 2010 antamalla päätöksellä aloitettu luonnoksen laatiminen kulttuurin merkitystä muistomerkkien luokkaa koskevan asiakirjan avaamisen jälkeen Teneriffalta.

Suunnitelman tarkoituksena on Caser o: n talteenotto ja sen suojaaminen, säilyttäen tyyppi ja sitä kuvaavat arvot välttäen sen asteittainen huonontuminen ja korjaamalla staattiset ongelmat.Caserio de Las Palmas de Anaga

ANAGAN MAASEMANPERITEETIN TUTKIMUS JA KATALOG (Luonnontilojen ja rannikkoalueiden toimisto. Manuel Almenara Rosales)

TRIBJILLO ALFONSO TRIBUTE. Luku Las Palmas de Anagan valtiovarainministeriö. Agust n Guimer Ravina.

ANAGA-ALUEEN YLEINEN HISTORIA (Ulises mart n Hern ndez)

ANAGA (Anagan maaseudun puiston perintöopas).

PALOMA ANTAS SORIA. CASERIO DE LAS PALMAS DE ANAGAN ERITYINEN SUOJAUSSUUNNITELMA. Kansainvälisen maisterin lopullinen työ rakennetun perinnön kunnostamisessa, säilyttämisessä ja palauttamisessa. Kansainvälinen perintönsuojelukeskus (CICOP) .2010Caserio de Las Palmas de Anaga
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s