CASA DEL BARCO

Santa Cruz de Tenerife
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
Armin suunnittelema rakennus tai vuonna 1874 vain kahdessa kerroksessa kolme taloa; Vuotta myöhemmin Manuel de C Maran paluu tilataan tehtaalta, joka jatkaa uskollisesti edeltäjänsä romanttista klassicismia. Se oli rakennusyrityksen symbolinen rakennus, joka käytti sitä yrityksen johtona ja pääkonttorina.

Katso, HERN NDEZ RODR GUEZ, M CANDELARIA: Teosten mestarit Länsi-Kanarian saarilla (1785–1940). Teneriffan Santa Cruz. 1992; ss. 246.


- HERN NDEZ RODR GUEZ, M CANDELARIA: Teosten mestarit Länsi-Kanarian saarilla (1785–1940). Teneriffan Santa Cruz. 1992; ss. 246.

- Tiedosto PGO Santa Cruz de Teneriffan arkkitehti- ja kaupunkiperinnön kissalogosta, 2013. vol.3. Osa 3.2.1.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Jos Luis D lukee Mart nez ..

Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.


Kulmarakennus, jossa on kolme symbolista julkisivua, kohti Castillo-kadun nurkan julkisivun ainutlaatuista käyrää. Pystysuoraan ja vaakasuoraan muotoiluverkosto moduloi julkisivua. Aukot ovat kaikki samoja: suorakaiteen muotoisia koristeellisella reunuksella ja koristeellisella kehämuovauksella, ja ne toistetaan kaikissa kerroksissa ala-alaan nähden pystysuorien akselien mukaan, jolloin saadaan yksittäiset lentävät parvekkeet takorautakiskolla. Jes s Nazarenon julkisivu on rauhallisempaa ja siinä on vain vaakasuorat listat. He tekevät yhteistyötä sarjan koostumuksen ja yksikön kanssa jatkuvaan kellariin ja rakennuksen sulkemiseen kaiteilla. Puinen puuseppä, rautalaudat ja abalaustradon kruunu erottuvat.

Kolmas kerros on vuodelta 1875


Suojausaste: Ympäristö

Suojauslogo n. PGO Santa Cruz de Tenerife.

2014 osittainen lopullinen hyväksyntä.

Nykyinen käyttö: Sekoitettu: asuin-kaupallinen

Tontin pinta-ala: 331,55 m2

Rakennettu pinta-ala: 1 020,20 m2


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Imagen/es para este Bien

ESPACIOS URBANOS
Sin Imágen Calle Castillo - Cat:Calles