CASA LA ROCHE

Santa Cruz de Tenerife
- Arquitectura Civil y Doméstica. S.XX y Posterior -
Tämä talo, joka on ominaista Santa Cruzin kaupungin Timan meren puolelle, sijaitsee Calle La Marinassa, vaikka tilauksestaan se aukeaa myös kohti Anaga Avenuea tai Francisco La Rochea. Sen suunnitteli kunnan arkkitehti Antonio Pintor vuonna 1913 La Rochen perheelle.

Alun perin se suunniteltiin yhden perheen kotiin, tällä hetkellä se tarjoaa hotellille omistettuja erilaisia yrityksiä, jotka muuttivat saman sisätilojen jakautumista kadottuaan sisäpihalle, jolla on rakennus.Casa La Roche

Talo on jaettu kolmeen kerrokseen kolmella muulla rakenneosalla: keskusrunko, toinen vasemmalla ja tornin n, rakennusta rajoittavien kahden kadun yhtymäkohdassa.

Sisätilat on jaettu eri huoneisiin, jotka on järjestetty pitkittäin molemmille julkisivuille. Huoneiden välisen yhteyden osana jakelukäytävä toimii linkkialueena.

Ulkoisina koriste-elementteinä voidaan tuoda esiin hienovarainen lahti reunoissa, kattoissa, koristeissa ja koristeissa, tornin kruunaaminen soikeaan muotoon, puolipisteikkunoiden ontot profiilimuulilla, lasitetut pystyasteet, joissa on segmentointi useisiin pystysuorat osat ja sauvat.

Torni n on suljettu kahdeksan vesikatolla, jyrkällä räystä ja tuettu puuprofiileilla, kruunattu sen keskiosassa neulalla.Casa La Roche

KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife

ALUE Ifara-alueen keskusta

OSOITE N La Marina Street, 4Casa La Roche

Keskeytetty soveltamisala. Suojausaste: Osittainen.

PGO Santa Cruz de Tenerife.Casa La Roche

- Santa Cruz de Teneriffan hoitosuunnitelma, osa 3, osa 3.2.1-3, asiakirja nro. 59.1.


Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.
Miguel ngel Fern ndez Matr n.
Jos Luis D lukee Mart nezin.
Armiche lvarez P rez.
Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.Casa La Roche
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s