BARRIO DE EL TOSCAL

Santa Cruz de Tenerife
- Espacios Urbanos. General -
Historiallinen yhtye El Toscal on asuinkokonaisuus luoteeseen Santa Cruzin kaupungista, ns. Barrio de El Toscal -alueella. Tätä suojattua aluetta vuodesta 2007 rajoittavat San Miguel -katu, Paseo Pintor Teodoro R os, El Saludo -katu, La Rosa -katu, San Antonio -katu, San Antonio -katu, San Francisco Javier -katu, San Vicente Ferrer -katu ja Santiago-katu. .

Alkuperäisessä muodossaan El Toscal tai Los Toscales tai Las Toscas muodostavat laajan hedelmätarhojen, sementin ja kauhojen alueen, jotka peittävät primitiivisen rungon länsi- ja pohjoispuolella. Historiasta ja vanhan kartografian tarkastelusta, sotilasinsinööri Jose Ru zin vuodelta 1771 laatimasta suunnitelmasta, voidaan nähdä, että El Toscalin naapuruston alue on täysin tyhjä, ja sitä löytyy vain pienistä sitä rajaavina teinä, rotkoina ja hedelmätarhoina. Arkkitehti Federico Garcin mukaan Barba u2018 Eräänlainen esikaupunki, jossa on runsaasti hedelmätarhoja, jotka ovat rotkojen ylittämiä, jotka jakavat sen pohjoisesta etelään u2019.

1800-luvun lopulla se perustettiin jo yhdeksi kaupungin syrjäisimmistä lähiöistä, ja se sai suuren merkityksen 19. vuosisadan lopun ja 20. vuosisadan alun kaupunkialueiden laajentumisen ja satamien kehittämisen vaiheissa, joissa syntyi kaupunkialueiden yrittäjyys. Staattinen (rakennusyhdistykset) vuosina 1860-80, yhteistyössä kaupungin toisen suuren laajennuksen kanssa.Barrio de El Toscal

Kartografisesta näkökulmasta Toscal esittelee täysin epäsäännöllisen asettelun, joka kutoo rakennuksia muodostavat kadut niitä yhdistävien teiden kanssa, olivatpa ne sitten liikkuvia tai pieniä jalankulkijoita. Ehkä se johtuu sen monimutkaisesta orografiasta alusta (Guaitan tai San Franciscon rotko, San Antonion sydämessä) tai yksinkertaisesti kunnallisesta laiminlyönnistä. Tämä epäsäännöllisyys on ristiriidassa lähialueiden, kuten esimerkiksi Barrio de los Hoteles-Pino de Oro, kaupunkisuunnittelun kanssa ja korostaa sen alkuperän nöyrä luonne. Ainoa määrittelevä akseli on Calle de la Rosa tai San Francisco Street, molemmat samansuuntaiset venesataman kanssa, joka oli aikaisemmin luonnollinen raja meren kanssa, joka määrittelee sen jatkeen pitkittäisesti Almeydan kasarmeihin ja yhdistää myös tämän tilaa eteläisen vyöhykkeen suuntaan kohti Valent n Sanz -katua ja Serrador-siltaa.

Historiallisessa kompleksissa tyypillinen rakennustyypologia on rivitalo, ts. Yksikerroksiset talot, joissa on hyvin yksinkertaiset rakenteelliset rakenteet ja toistuvat julkisivut muodoltaan ja jakautumiseltaan: kaksi ikkunaa ja ovi, esimerkki siitä, että Löydämme Santiago-kadulta ja sen pääosasta auto cter ecl ctico. Löydämme myös pääkaupungin eri lähiöissä ainutlaatuisen ja erottelevan elementin, joka on ns. Linnoitusten rakentaminen (esimerkkejä Pisacan, Ravina 1 ja 2: n passaaleissa): joukko suosittuja asuintiloja (kollektiivinen asunto) enintään 20 neliömetrin suuruiset, jos nöyräperheiset perheet asuvat huonommassa asemassa kuin naapurit keskellä tai lähialueilla. Ne on ryhmitelty ja kohdistettu selkärangan kanssa: jalankulkijoiden kulkuväylä kadulta. Tämä typologia ei ole liian kaukana Corralasista tai erilaisista rakenteista, joita voimme löytää maailman eri kaupungeista, joissa se jatkuu edelleen ...Barrio de El Toscal

KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife

ALUE Centro-Ifara District

OSOITE N El Toscal NeighborhoodBarrio de El Toscal

Julistus: PÄÄTÖS 2/2007, 16. tammikuuta.

Luokka a: Hist rico -sarja.

PGOU Santa Cruz de Tenerife. Suojaluettelo

Soveltamisalaa, jota laajennetaan Toscalin historiallisen kompleksin kehälle, kehitetään erityisellä kattavalla suunnitelmalla (PEI), jota valmistellaan sisältävän suojaluettelon. Tämä luettelo sisältää PEI: n luetteloimat elementit. Yhdenmukaiset ympäristöominaisuudet, jotka luovat yhden- ja kaksikerroksisten ekologisten talojen, jalankulkijoiden kulkuväylien ja katujen mittakaavan jatkuvuuden, on säilytettävä. Kaikkien uusien toimenpiteiden on vastattava morfologisesti suojattua aluetta.Barrio de El Toscal

- Santa Cruz de Teneriffan yleinen hoitosuunnitelma, osa 3, osa 3.2.1-3

- GARC A, C. (1998) u2018 Santa Cruz de Tenerife. Tarinoita ja rukouksia muinaisesta kaupungista u2019. Ed. Kanarian kansan kulttuurikeskus, La Laguna.

- CIORANESCU, A. (1979). u2018History of Santa Cruz de Tenerife u2019, voi. III-IV (1803 - 1977). Toim. CE-säästöpankit, Santa Cruz de Tenerife.

- GONZ LEZ CH VEZ, CM (2007) u2018Dise tai Santa Cruz de Teneriffan kaupunki nykyajan vaiheessa u2019. Toim. La Lagunan yliopiston julkaisupalvelu, San Crist bal de La Laguna, ss. 127-130.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.
Miguel ngel Fern ndez Matr n.
Jos Luis D lukee Mart nezin.
Armiche lvarez P rez.
Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.Barrio de El Toscal
Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación
BOC-2007-020-008 El Toscal

ARQUITECTURA CIVIL Y DOMÉSTICA
Barrio de El Toscal Ciudadela Pasaje Santiago, 93 - Cat:S.XX y Posterior