ARBOLEDA DEL PARQUE GARCÍA SANABRIA

Santa Cruz de Tenerife
- Patrimonio Natural. General -
Kävelemällä Garc-puiston läpi Sanabriaan, näet siellä löytyneiden lajien valtavan määrän, jotka ovat asuneet koko pituudeltaan, tekemällä kiertueen eri maissa ja mantereilla. Eri botikan asiantuntijat ovat laatineet jokaisen heistä myöhempää tutkimusta varten ja puiston vihannesluettelon lisäämiseksi. Santa Cruzin PGO määrittelee Sanabriassa sijaitsevan Garc Park -lehdan erityisen merkittäväksi prosentuaaliseksi osuudeksi u2018 Santa Cruz de Teneriffan kaupunkiympäristössä, [ u2026], jonka suojajärjestelmä koostuu sen erityisestä säilyttämisestä kaikissa niissä kaupunkitoiminta, joka voi vaikuttaa sinuun (t), jolloin vahvistetaan ympäristölle vastuussa olevan kunnallisalueen kussakin tapauksessa antamat suojatoimenpiteet u2019.

Toisaalta voitaisiin sanoa, että Santacrucerosen yhteiskunnalliset vaikutukset olivat rakentamisen alusta lähtien epäilemättä, kun kasvitieteellisten lajien lahjoittaminen puiston maa-alueelle alkoi, kuten erilaisissa ohjeissa on todettu. Transkriboitiin tuolloin sanomalehdissä.

Maat, joihin puistoa rakennettiin, eivät olleet muuta kuin penkereitä, jotka olivat olleet viljelyalue viereisten naapurimaiden naapureille. Raivaustöiden alkaessa monet niistä löydetyt puut raivattiin lukuun ottamatta.

Ne vaativat myös erityistä huomiota puiston lähellä oleviin eri lajeihin, koska sen historia kertoo meille alueen erilaisista elämäntavoista tuolloin: vuosisadan alussa istutetut Ramblassa sijaitsevat Paseo de las Tinajan suuret flamboanit, suuri tamarindi, joka sijaitsee, ei puiston sisällä, mutta Numancia-kadun keskellä tai Dr. Jos Naveiras -kadun ja M ndez N ez -katujen välisen risteyksen suurella palmuilla. Monet näistä monumentaalisista kasvilajeista kerätään myös ...Arboleda del Parque García Sanabria

Puiston kasvisto sisältää runsaan kokoelman koristekasveja, lähinnä eksoottisia, trooppisen ja subtrooppisen alkuperän. On myös saarille endeemisiä lajeja, kuten palmuja, lohikäärmepuita, bougainvillea, u2026, puu-, pensas- ja kukkalajeja riippumatta siitä ovatko ne istutuksia tai olemattomia kasveja vesipuutarhoissa.

Tämän pienen luettelon lisäksi, joka näytetään heijastavan puiston kasvien biologista monimuotoisuutta, Garc a Sanabriassa on jopa 70 muuta lajin arboreaalista ja kukkalajia. Ruusuista orkideoihin suuren kaktus- ja lohikäärmepuiden puutarhan kautta, loputtomampia palmuja ja palmuja eri puolilta maailmaa. Paseo Marcos Guimerin lähellä on pieni alue, jota tunnetaan aromina u2018jard n aromeista u2019, tyypillisillä Välimeren lajeilla, joissa suuren oliivipuun lisäksi on olemassa erilaisia aromaattisia lajeja, kuten minttu, rosmariini, .. ja muut eivät ole niin yleisiä kuin intialaiset currykasvit.Arboleda del Parque García Sanabria

Tamarind (Tamarindus Indica)
Perhe: Caesalpiniaceae
Alkuperä: trooppinen Afrikka ja Aasia

Ehkä yksi harvoista tai ainoista lajeista, jotka säilyivät puiston rakentamisen aikana. Tämä puu, joka sijaitsee Numancia-kadulla, näkyy ainutlaatuisella tavalla puiston sivukävelyllä, ei sisätiloissa, joilla muita lajeja löytyy. Tamarind tunnetaan kaikille puistovieraille, jotka epäröivät poistua reitiltä pohtiakseen majesteettinsa.

Tämä ikivihreä puu voi nousta 25 metrin korkeuteen. Sen harmaa kuori ja ylimääräinen karkea runko saattavat näyttää korkilta. Puukatossa on runsaasti suuria oksia, jotka ovat hajallaan vaakatasossa.


Bengali viikunapuu, Banyan (Ficus Benghalensis, Linn)
Perhe: Moraceae
Alkuperä: Intia

ikivihreä puu, joka voi nousta jopa 15 metrin korkeuteen suuren katonsa ansiosta, rungosta ei ole puutetta vaaleaa kuorta ja tiettyjä vaakasuuntaisia halkeamia. Lehdet ovat suuria soikeanmuotoisia tummanvihreitä okashermoja, joille on ominaista sen kellertävä laskimo lehtiensa vihreyden edessä.

Mahonki (Swietenia Mahagoni)
Perhe: Meliaceae
Alkuperä: Florida ja Antillit

ikivihreä puu, jonka korkeus voi olla jopa 25 metriä. Pinaatti lehdet folioilejen huiput, valaistu. Pienet ja valkoiset kukat. Erityisesti kaappien valmistaja ja puuseppä arvostavat tummanpunaisen puunsa laatua ja kestävyyttä.

Sateenvarjopuu (Schefflera Actinophylla)
Perhe: Araliaceae
Alkuperä: Australia, Queensland, Java ja Uusi Guinea

Tämä puiston kesk Plazoleta-alueella oleva laji voi olla korkeudeltaan 7 - 8 metriä. Ripustetuilla oksilla sen äärimmäisessä osassa, jossa ne päätyvät eräänlaiseksi ruusukeksi yhdistelmälehtiä ...Arboleda del Parque García Sanabria

KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife

ALUE Ifara-alueen keskusta

OSOITE N Garc Park Sanabriaan

COORDINATE

X 377,249,06

Ja 3 150 163,38


VV.AA. Stac. Cruz de Teneriffan kunnallispuiston Garc a Sanabria kuvaus. Santa Cruz de Tenerife: matkailun saaristolautakunta, 1978

PALERM SALAZAR, JM, & TABARES DE NAVA Y MAR N, L. (2008). Arkkitehtuuri maisemana: puutarha Atlantin alueella. Garc Park Sanabriaan. Teneriffan Santa Cruz: Ediciones Saquiro, SL


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

ESPACIOS URBANOS
Arboleda del Parque García Sanabria Parque García Sanabria - Cat:Parques